Ηλεία

Υποδέχθηκε τον παραολυμπιονίκη μας Πολυχρόνη Χρονόπουλο o δήμαρχος του Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Ο παραολυμπιονίκης Πολυχρόνης Χρονόπουλος, ο οποίος κατάγεται από το Γούμερο Ηλείας, επισκέφθηκε χθες στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, τον δήμαρχο Πύργου, Γαβρίλη Λιατσή, συνοδευόμενος από τον άμισθο σύμβουλο του δημάρχου για θέματα ΑΜΕΑ και γενικό γραμματέα του Συλλόγου Παραπληγικών – Κινητικά Αναπήρων Π.Ε Ηλείας, Γιώργο Παπανικολόπουλο καθώς και τον ταμία του Συλλόγου, τον Γιάννη Πετρόπουλο.

Ο κ. Λιατσής με χαρά δέχτηκε στο γραφείο του, τον κ. Χρονόπουλο, μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρη Μεσσαλά και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Χαράλαμπο Αντύπα, ενώ παρέδωσε στον παραολυμπιονίκη αναμνηστικό δώρο.

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι στο Δημαρχείο τον παραολυμπιονίκη Πολυχρόνη Χρονόπουλο. Είναι ένας σπουδαίος αθλητής και ένας άνθρωπος με τεράστια ψυχικά αποθέματα. Τον συγχαίρω και του εύχομαι να συνεχίσει με το ίδιο πάθος να κατακτά μετάλλια και να μας κάνει όλους υπερήφανους», δήλωσε λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο δήμαρχος του Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής.

Από την πλευρά του ο παραολυμπιονίκης, Πολυχρόνης Χρονόπουλος δήλωσε ότι: «Ευχαριστώ πολύ τον Δήμο Πύργου και ειδικότερα τον Δήμαρχο, κ. Γαβρίλη Λιατσή για την υποδοχή και το δώρο που μου έκανε για τις αθλητικές μου επιτυχίες ως μόνος Ηλείος παραολυμπιονίκης. Είμαι πολύ χαρούμενος που στον Δήμο Πύργου λειτουργεί γραφείο Άμισθου Συμβούλου για θέματα ΑΜΕΑ. Είμαι σίγουρος ότι θα επιλύσει πολλά προβλήματα ατόμων με αναπηρία. Εξάλλου είμαι και εγώ ενεργό μέλος του σωματείου κινητικά αναπήρων Ν. Ηλείας».

Όλη η επικαιρότητα