Εκλογές Ηλεία Πολιτική

Υποψήφια με τη «Νέα Πορεία» του Γιάννη Λέντζα, η Μαρίνα Πρίφτη-Τζιτζογλάκη

Ακούστε το άρθρο

«Με τον Γιάννη Λέντζα μας ενώνει η όρεξη για προσφορά»

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η αντιπρόεδρος της Δόξας Νέας Μανολάδας Μαρίνα Πρίφτη-Τζιτζογλάκη. Η νέα και δυναμική Μαρίνα Πρίφτη-Τζιτζογλάκη αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά με την πολιτική  αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που έχει ανάγκη ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης για να αλλάξει σελίδα και να γίνει ο Δήμος που θέλουμε και μας αξίζει!

Καλωσορίζοντας την κ. Μαρίνα Πρίφτη-Τζιτζογλάκη στη «Νέα Πορεία» ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, ανέφερε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Μαρίνα Πρίφτη-Τζιτζογλάκη, έναν άνθρωπο με τον οποίο συμβαδίζουμε τόσο σε ιδέες, όσο και σε όρεξη για προσφορά. Με την επαγγελματική της διαδρομή και με την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό η Μαρίνα Πρίφτη-Τζιτζογλάκη έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει σε πολλούς τομείς, μακριά από τοπικιστικές αντιλήψεις και ανταγωνισμούς μεταξύ των περιοχών του Δήμου μας. Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».

Από την πλευρά της η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κ. Μαρίνα Πρίφτη-Τζιτζογλάκη, τόνισε: «Διακαής μου επιθυμία ήταν και είναι η ενασχόλησή μου με τα κοινά του τόπου μου, καθώς θεωρώ ότι νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και ιδέες προς υλοποίηση, είναι απαραίτητοι στον τόπο μας που μαστίζεται από πολλά προβλήματα και ελλείψεις. Γι’ αυτό λοιπόν και αποφάσισα να παλέψω κι εγώ, ώστε να φανώ χρήσιμη στον τόπο μας. Να συνταχθώ με την «ομάδα» του Γιάννη Λεντζα , με τον οποίο μας ενώνει ο τρόπος σκέψης και η όρεξη για προσφορά. Γιατί ακριβώς πιστεύω στην ομαδική δουλειά, αλλά και στον ίδιο τον Γιάννη Λέντζα προσωπικά. Μαζί λοιπόν, με τον επιστήμονα, τον ενεργό πολίτη, τον οικογενειάρχη, Γιάννη Λεντζα διεκδικούμε την ψήφο εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΡΙΦΤΗ – ΤΖΙΤΖΟΓΛΑΚΗ

Η Μαρίνα Πρίφτη-Τζιτζογλάκη μεγάλωσε στην Κ. Αχαγιά και κατοικεί στη Νέα Μανολάδα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες. Έχει μεγάλη επαγγελματική πείρα στον τομέα των πωλήσεων και των τηλεπικοινωνιών, καθώς έχει υπάρξει Sales Supervisor και ιδιοκτήτρια της Leading Communications, έχει εργαστεί στην εταιρία τηλεπικοινωνιών 3CS και ήταν υπεύθυνη των γραφείων Αθήνας και υπεύθυνη στο τμήμα Business to Business της Wind Hellas Telecommunications. Σήμερα εργάζεται ως Area Manager και υπεύθυνη πωλήσεων Συνδρομητικής Τηλεόρασης  Nova Media AE για τους Νομούς Ηλείας, Μεσσηνίας , Αρκαδίας και για τα Επτάνησα. Η Μαρίνα Πρίφτη-Τζιτζογλάκη τα τελευταία τρία χρόνια ασχολείται ενεργά και με την ομάδα της Νέας Μανολάδας, στην οποία είναι αντιπρόεδρος. Βοήθησε τα μέγιστα ώστε ο σύλλογος της Νέα Μανολάδας να κρατηθεί «ζωντανός» και να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 DEDALOS.

Όλη η επικαιρότητα