Ψυχαγωγία

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor 2 οι… Μαχητές

Ακούστε το άρθρο

Οι ασυλίες χάθηκαν, το… ένστικτο της ομάδας λειτούργησε σε απόλυτο βαθμό για τους Διάσημους και κάπως έτσι ολόκληρη ομάδα των Μαχητών είναι υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor 2!

Έτσι ένας εκ των Νικόλα Αγόρου, Ηλία Γκότση και Πάνο Θεοδώρου θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο στο αυριανό επεισόδιο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι Μαχητές από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάποια από τις δυο ασυλίες ήταν εύκολη… λεία για τους Διάσημους οι οποίοι είχαν εύκολο έργο.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, τις περισσότερες ψήφους προς αποχώρηση πήρε ο Νικόλας, καθώς τον ψήφισαν και οι τέσσερις παίκτες της πρώην ομάδας των Διασήμων. Αντιστοίχως, οι τρεις πρώην Μαχητές ψήφισαν όλοι την Μελίνα Μεταξά. Στη συνέχεια, η Βιργινία ψήφισε τον Πάνο και ο Χάρης τον Ηλία. Έτσι, οι τρεις Μαχητές είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Παρ’ όλα αυτά, η Μελίνα κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού κατηγόρησε τους Μαχητές για τακτική την ώρα του αγωνίσματος ασυλίας προκειμένου να κερδίζει ζωές ο Πάνος και στο τέλος να αναδειχθεί νικητής. Η Μελίνα απάντησε στον Σάκη Τανιμανίδη για το αν οι Μαχητές έριχναν τους ρυθμούς τους, όταν έπαιζαν μεταξύ τους τονίζοντας χαρακτηριστικά πως το παρατήρησε αυτό, όπως και σε κάποιες στιγμές μπορεί και να γελούσαν μεταξύ τους! Η παίκτρια των Διασήμων, τόνισε ότι δεν είναι κακό, ενώ πρόσθεσε ότι το ίδιο θα έκαναν και εκείνοι!

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα