Ψυχαγωγία

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor 2 η Ροδάνθη και ο Πάνος

Ακούστε το άρθρο

Το Survivor 2 έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία και πλέον κάθε αγώνισμα είναι πιο κρίσιμο από το προηγούμενο. Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, οι Μαχητές δείχνουν να ξεμένουν από δυνάμεις. Στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και έχασαν σχετικά εύκολα με 10-6 από τους Διάσημους.

Στη συνέχεια οι Μαχητές οδηγήθηκαν στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας  που μετά τις αλλαγές που ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης έχει στο εξής έναν νικητή ο οποίος στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο Νικόλας Αγόρου.

Στο συμβούλιο του νησιού οι Μαχητές μέσω της κάλπης έβγαλαν προτεινόμενη για έβδομη φορά την Ροδάνθη. Από την άλλη ο Νικόλας Αγόρου έχοντας την ασυλία θέλησε να προστατεύσει τις γυναίκες, λαμβάνοντας υπόψη του πως ο κόσμος όπως έχουν δείξει μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα, έχει στηρίξει τη Ροδάνθη. Έτσι, ο Νικόλας ψήφισε τον Πάνο Θεοδώρου, λόγω του τραυματισμού του, αλλά και του ότι δεν βρισκόταν από την αρχή στο Survivor.

Έτσι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ροδάνθη Καπαρού και ο Πάνος Θεοδώρου, οι οποίοι, ωστόσο, όπως προβλέπεται από τις τελευταίες αλλαγές δεν θα τεθούν στη διάθεση του κοινού για ψηφοφορία. Ένας εκ των δύο θα αποχωρήσει στο επόμενο συμβούλιο του νησιού βάση της προτίμησης του κόσμου, όπως αυτή αποτυπώθηκε στην 48ωρη ψηφοφορία του Survivor.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα