Ελλάδα

Υπόθεση Λαγούδη: Στον ανακριτή ο πρώην σύντροφός της την ερχόμενη Δευτέρα

Ακούστε το άρθρο

Με αγωνία αναμένει η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, που βρίσκεται στο στάδιο της έρευνας στα χέρια του ανακριτή, ο οποίος συνεχίζει τον κύκλο των καταθέσεων, καλώντας πρόσωπα – κλειδιά στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή ο γιατρός και πρώην σύντροφος της 44χρονης Ειρήνης, καθώς έλαβε κλήση για να καταθέσει ως μάρτυρας. Η κατάθεσή του θα αποτελέσει κομβικής σημασίας υλικό για την έρευνα του ανακριτή, καθώς εξαρχής θεωρήθηκε πρόσωπο που μπορεί να ρίξει φως σε αυτή την περίεργη υπόθεση λόγω της στενής σχέσης του με την Ειρήνη Λαγούδη.

Ο ίδιος έχει επαναλειτουργήσει το ιατρείο του στο Μεσολόγγι και προσπαθεί να αφήσει πίσω του αυτή την τρικυμιώδη σχέση, που επισφραγίστηκε με έναν θάνατο, ενώ παλαιότερα είχε δηλώσει ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Τη Δευτέρα μετά την κλήτευση του γιατρού αναμένεται να ανοίξει νέος κύκλος ερευνών, καθώς δεν έχουν διαλευκανθεί ακόμα οι περίεργες συνθήκες θανάτου της 44χρονης, η οποία στις 8 Ιανουαρίου 2018 εντοπίστηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού, στη λίμνη Τριχωνίδα.

via

Όλη η επικαιρότητα