Ελλάδα

Yπόθεση Λαγούδη: Τα τηλέφωνα «μίλησαν» – Τι έδειξε η τοξικολογική

Ακούστε το άρθρο

Το μυστήριο με τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος του… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, τα τηλέφωνα «μίλησαν» και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου επιβεβαίωσε όσα έχει ισχυριστεί μέχρι στιγμής ο γιατρός και σύντροφος της Λαγούδη.

Οπως προκύπτει από τα τηλέφωνα και πρώτο είχε μεταδώσει το protothema.gr, το παράνομο ζευγάρι λίγες μέρες πριν τον θάνατο της Ειρήνης βρισκόταν στην Αθήνα και είχε περάσει μία νύχτα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου ΚΑΤ. Η Ειρήνη στη συνέχεια είχε επικοινωνήσει κρυφά με τη σύζυγο του γιατρού για να της πει ότι θέλει να τον παντρευτεί. Από την άρση του απορρήτου προκύπτει επίσης ότι το Σάββατο, τις τελευταίες ώρες πριν πεθάνει, η Ειρήνη είχε κάνει πάρα πολλές κλήσεις στο τηλέφωνο του γιατρού, οι οποίες όμως έμειναν αναπάντητες. Την ίδια ημέρα, επιβεβαιώθηκε ότι η Ειρήνη είχε στείλει μήνυμα στον αδερφό της όπου έλεγε ότι είχε μετανιώσει που επικοινώνησε με τη σύζυγο του γιατρού, ενώ και ο αδερφός της αποδεικνύεται ότι το Σάββατο είχε επικοινωνήσει με τον ορθοπεδικό πάνω στην αγωνία του να εντοπίσει την Ειρήνη.

Πολύ σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση προκύπτουν και από τις τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με αυτές, η Ειρήνη είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ πριν τον θάνατό της. Επίσης βρέθηκε ποσότητα αντικαταθλιπτικού σκευάσματος, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έπαιρνε σε τακτική βάση. Επίσης, εντοπίστηκαν ουσίες (ανθρακυλαιμοσφαιρίνη) που δικαιολογούνται από την εισπνοή του καπνού από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο καμένο της αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr στο αίμα της άτυχης μητέρας έχει βρεθεί πάνω από 60% ανθρακυλαιμοσφαιρίνη και αλκοόλ 0,40 mg.
Τέλος, η αστυνομία φαίνεται πως δίνει βαρύτητα στη μαρτυρία της κόρης του θύματος που είπε ότι η Λαγούδη όταν επέστρεφε Αγρίνιο από Αθήνα, ένα 24ωρο πριν τον θάνατό της, ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και έκλαιγε συνεχώς, αποδίδοντας τη θλίψη της σε «θέματα υγείας».

Όλη η επικαιρότητα