Lifestyle WEB tv

Υπόθεση Παντελίδη: Για πρώτη φορά η Αρναούτη εξηγεί πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Η Μίνα Αρναούτη, 21 μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του Παντελής Παντελίδης, δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Μετά τη δικαστική απόφαση που βάζει την υπόθεση στο αρχείο, η συνεπιβάτισσα του δημοφιλή τραγουδιστή εξήγησε στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Αυτοψία» που θα προβληθεί απόψε, πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Παντελίδη και τον σοβαρό τραυματισμό της ίδιας και της Φρόσως Κυριάκου. Μιλά επίσης για την εισαγωγή της στο νοσοκομείο και την αντιπαράθεση με την οικογένεια του τραγουδιστή.

«Εμένα ο Παντελής όταν μου είπε “αν θέλεις να έρθεις εκεί”, μου είπε ότι θα πάμε σε ένα σπίτι που είναι ο φίλος μου ο τάδε, να παίξουμε λίγο πόκερ, να γελάσουμε. Εγώ δε φαντάστηκα ότι μπορεί αυτό να μην είναι σπίτι. Να είναι σπίτι – λέσχη. Όταν έφτασα εκεί, διαπίστωσα ότι ήταν πολλά τα λεφτά που παίζανε. Ότι ήταν πιο επαγγελματικό», εξιστορεί για τα όσα προηγήθηκαν.

Μιλώντας για τη στιγμή του μοιραίου τροχαίου, υποστήριξε τα εξής: «Πριν το ατύχημα δεν μιλάγαμε καθόλου μεταξύ μας. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω τσέκαρε κάτι μηνύματα στο κινητό της. Κατάλαβα ότι πήγαινε για τον τοίχο. Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει. Σαν να το άφησε να φύγει! Φόρεσα τη ζώνη γιατί φοβήθηκα».

«Έκανα έξι χειρουργεία σε πέντε μήνες. Τα τρία ήταν την πρώτη μέρα που πήγα στο νοσοκομείο καθώς κινδύνευσε πολύ η ζωή μου» σημειώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης. Για την αντιπαράθεση με την οικογένεια Παντελίδη επισημαίνει πως «δεν θεωρώ ότι έκανα άδικες επιθέσεις στην οικογένεια του Παντελή, αν έκανα επιθέσεις. Θεωρώ απλά ότι έλεγα την αλήθεια».

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα