Ελλάδα

Ζαχαριάς: «Σκοτώθηκε για να μη μας σκοτώσει» – Συγκλονιστική μαρτυρία

Ακούστε το άρθρο

Οι εικόνες στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς είναι σοκαριστικές. Ό, τι… απέμεινε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη της μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών, βρίσκεται στο σημείο και θυμίζει την τραγωδία.

Μια άμορφη μάζα σιδερικών, εικόνα ενδεικτική της σφοδρότητας της σύγκρουσης του αυτοκινήτου σε ένα μεγάλο δέντρο, το απόγευμα της Τρίτης, 23.07.2019.

ΖαχαριάςΖαχαριάςΖαχαριάς

Η είδηση πως ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς σκοτώθηκε «πάγωσε» τη χώρα, με τις νέες πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας να είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

«Ο Ζαχαριάς σκοτώθηκε για να μη μας σκοτώσει»!

Ο κ. Γιάννης, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο που προπορεύονταν του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, μίλησε στην κάμερα του Open και τονίζει πως ο 23χρονος «σκοτώθηκε για να μη μας σκοτώσει»!

«Εγώ έχω να πω γι’ αυτό το παιδί, πιθανότατα φοβήθηκε μη με χτυπήσει, δηλαδή στην ουσία έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μη χτυπήσει εμάς. Δηλαδή μέσα μου είναι στεναχώρια μεγάλη, έσωσε εμένα και την πεθερά μου. Πιστεύω ότι έτσι όπως ήτανε, ένα δέκατο να ήταν, δεν μπορώ να υπολογίσω το χρόνο, έτσι και μας χτυπούσε θα ήμασταν κι εμείς νεκροί«, αποκαλύπτει και συγκλονίζει!

«Είμαι ευγνώμων. Απέφυγε εμάς, σωθήκαμε εμείς και σκοτώθηκε το παιδί. Θεός Σχωρέστον αυτό το παιδί έχασε τη ζωή του, ίσως γιατί πιθανότατα σκέφτηκε ότι μπορεί να χτυπήσει κι εμένα. Έχω στεναχωρηθεί λες και είναι δικό μου παιδί».

Ερωτηθείς τι θα έλεγε στην οικογένειά του, απαντά ξεκάθαρα: «Ότι ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς ήτανε παλικάρι. Ότι ήτανε παλικάρι»…

Την ίδια ώρα, στον τηλεοπτικό σταθμό μιλά και ο δεύτερος ενός τρίτου οχήματος που βρίσκονταν στο σημείο της τραγωδίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ανεβαίνω την Τραπεζούντος και είναι να στρίψω για να πάω στο μαγαζί της γυναίκας μου. Έχω βγάλει φλας και σιγά – σιγά, πολύ πιο μπροστά για να στρίψω. Την ώρα που στρίβω και μπαίνω μέσα στο στενό στην Παύλου Μελά, ακούω ένα δυνατό θόρυβο, ένα μπαμ τρομερό.

Σταματάω επί τόπου και βλέπω καρφωμένο ένα αυτοκίνητο πάνω σε ένα πεύκο. Έβγαζε βέβαια καπνούς από κάτω το αυτοκίνητο. Κοιτάζω μέσα βλέπω έναν άνθρωπο πεσμένο».

Δείτε το ρεπορτάζ για τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς

Όταν ο Ζαχαριάς και ο γιος του ξεγέλασαν τον θάνατο

Στο τροχαίο που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2014, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, ο κ. Ζαχαριάς επέβαινε με τον γιο του στην κόκκινη Ferrari του.

Ο επιχειρηματίας, γνωστός για την αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στο οποίο ενεπλάκησαν και δύο ακόμη δύο Ι.Χ.

Το όχημά του τότε, είχε καταλήξει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου, αφού πρώτα είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ώστε να αποφύγει τα δύο διερχόμενα Ι.Χ.

Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς κόκκινου αυτοκινήτου, κ. Ζαχαριάς, ο οποίος επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, υπέστη μικροτραυματισμό στο πρόσωπο και επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Στο σημείο είχαν σπεύσει τότε περιπολικά, οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τότε, όλα είχαν πάει καλά και τόσο ο κ. Ζαχαριάς, όσο και ο γιος του, είχαν αποφύγει τα χειρότερα.

Δυστυχώς, πέντε χρόνια μετά ο 23χρονος γιος του επιχειρηματία βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο.

Την προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς.

via 

Όλη η επικαιρότητα