Ηλεία

Ζαχάρω: Πλήθος κόσμου στο θερινό εμπορικό παζάρι (PHOTOS – VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Με επιτυχία πραγματοποιείται από την περασμένη Παρασκευή το καλοκαιρινό εμπορικό παζάρι στην παραλία της Ζαχάρως, καθώς πλήθος πολιτών το επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η πληρότητα των ξενοδοχείων της περιοχής είναι σε υψηλά επίπεδα.

Προχθές το βράδυ έγιναν τα εγκαίνια του παζαριού, με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχάρως, Γιώργο Τριγάζη, να κόβει την κορδέλα και τον πρόεδρο της ΔΚ Ζαχάρως, Βασίλη Στολάκη να καλωσορίζει τους συντελεστές του εγχειρήματος και τους επισκέπτες.

«Σας καλωσορίζουμε στην πόλη μας και σας ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία να επιλέξετε τη Ζαχάρω και το ρίσκο να διοργανώσετε αυτήν την υπαίθρια αγορά. Σας ευχαριστούμε για την ωραία εικόνα που παρουσιάζετε και ευχόμαστε υγεία σε σας και τις οικογένειές και καλές δουλειές», δήλωσε ο κ. Στόλάκης.

Το παζάρι διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Ενιαίου Συνδικάτου Σωματείων Υπαίθριων Εμπόρων Ελλάδας, με τη σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου Ζαχάρως.

Στον χώρο λειτουργούν περίπου 135 πάγκοι που καλύπτουν όλο το φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, από βιβλιοπωλεία και χώρους για παιδικά παραμύθια μέχρι ψησταριές, ζαχαροπλαστική και είδη οικιακής χρήσης. Μέσα στην εβδομάδα έχει προγραμματιστεί επίδειξη παραδοσιακών χορών  και άλλες εκδηλώσεις. Το θερινό εμπορικό παζάρι υλοποιείται στην παραλία της Ζαχάρως, έναντι του «Παρά Θίν’ Αλός».

Όλη η επικαιρότητα