Ηλεία

Ζαχαροπλαστείο «Αστόρια»: Αυλαία με συγκίνηση και πλήθος κόσμου

Ακούστε το άρθρο

Μια όμορφη και «γλυκιά» ιστορία δυστυχώς έφτασε στο τέλος της. Ο λόγος για το ζαχαροπλαστείο «Αστόρια», το οποίο παρά την απόφαση των ιδιοκτητών του για το κλείσιμό του, γιόρτασε χθες με μοναδικό τρόπο μαζί με το καταναλωτικό του κοινό, που εδώ και χρόνια έδειξε την έμπρακτη στήριξή του στην προσπάθεια που γινόταν.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που έδωσε χθες το απόγευμα το παρόν στο ζαχαροπλαστείο επί της οδού Μανωλοπούλου. Πολλοί από αυτούς αναφέρθηκαν με λόγια αγάπης για την ιστορική αυτή επιχείρηση προς τους ιδιοκτήτες της, που ήταν φανερά συγκινημένοι μετά την ολοκλήρωση αυτού του μακροχρόνιου ταξιδιού.

Στο χώρο, εκτός από τα γλυκά που μοιράζονταν, τα τελευταία, υπήρχε μπουφές με εδέσματα, αναψυκτικά και ποτά, αλλά και μουσική υπόκρουση για να διατηρεί το κέφι αμείωτο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αποτελεί την πρώτη επιχείρηση, η οποία κλείνοντας μετά από τόσα χρόνια πραγματοποίησε αυτή τη μεγάλη γιορτή για να ευχαριστήσει τον κόσμο που όλον αυτό τον καιρό έδειξε την έμπρακτη στήριξή του και τη διατήρησε στη θέση που της άξιζε. Μπορεί ο καιρός να ήταν μουντός, αλλά το εορταστικό κλίμα που επικρατούσε στην περιοχή δεν μειώθηκε ούτε στο ελάχιστο.

Ζαχαροπλαστείο «Αστόρια» στον Πύργο: Τέλος εποχής… τέλος μιας «γλυκιάς» διαδρομής! [VIDEO]

Όλη η επικαιρότητα