Ελλάδα

Ζάκυνθος: Αντίποινα για τη δολοφονία του 37χρονου φοβάται η ΕΛ.ΑΣ

Ακούστε το άρθρο

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου, η άγρια δολοφονία 37χρονου από 34χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Μετά το τραγικό περιστατικό, που έγινε χθες στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου-Καλαμακίου και συγκεκριμένα στην περιοχή ΚΤΕΟ, ο δράστης παραδόθηκε στην Αστυνομία, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Από τον χώρο του συμβάντος κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και έξι κάλυκες κυνηγετικού όπλου, ενώ στην κατοχή του 37χρονου θύματος βρέθηκε πιστόλι 9 mm.

Ακόμα, στον ευρύτερο χώρο του περιστατικού βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα, η οποία όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ανήκε σε  34χρονο έλληνα, ο οποίος στερείτο σχετικής άδειας και συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή.

Οι δύο συλληφθέντες κρατούνται στην Αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου, υπό αυστηρή φύλαξη, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αντίποινων από την οικογένεια του θύματος.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος του άτυχου 37χρονου, ζήτησε 48ωρη προθεσμία από την εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου για να απολογηθεί, ενώ ο άλλος 34χρονος αναμένεται σήμερα να αφεθεί ελεύθερος.

Στο μεταξύ, σήμερα στις 17:00 το απόγευμα πρόκειται να τελεστεί η εξόδιος Ακολουθία για τον δολοφονημένο 37χρονο, στο ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, στο Καλαμάκι Ζακύνθου.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα