Ελλάδα

Ζάκυνθος: Διαρρήκτης διακινούσε ηρωίνη και χάπια στον Λαγανά!

Ακούστε το άρθρο

Ύποπτος για διαρρήξεις σε ιατρεία και καταστήματα στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο ήταν ένας νεαρός Αλβανός, αλλά όταν του έβαλαν χειροπέδες οι αστυνομικοί της Ασφαλείας διαπίστωσαν ότι έκανε και συστηματική διακίνηση ηρωίνης και ναρκωτικών χαπιών σε χρήστες της περιοχής.
Ο 26χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών και στην κατοχή του βρέθηκαν δυο ηλεκτρονικές συσκευές, ένας φορητός υπολογιστής και ένα tablet, μαζί με 24 πακέτα τσιγάρων, δυο κινητά και 515 ευρώ. Όμως, κατά τις έρευνες που ακολούθησαν σε χώρους που χρησιμοποιούσε, κατασχέθηκαν ακόμη δυο συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης και 822 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή.
Όπως διαπίστωσαν οι άνδρες της Ασφάλειας, τα χάπια προέρχονταν από τη διάρρηξη ενός φαρμακείου που είχε διαπράξει ο 26χρονος στις 20 Αυγούστου και μαζί με αυτά είχε κλέψει και 450 ευρώ. Ακόμη, είχε διαρρήξει την περασμένη Πέμπτη ένα ιδιωτικό ιατρείο από το οποίο είχε αρπάξει χρήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας 600 ευρώ και, την ίδια ημέρα, «άνοιξε» ένα μίνι μάρκετ από το οποίο έκλεψε 600 ευρώ, δυο κινητά και μια ηλεκτρονική συσκευή. Δυο ημέρες αργότερα, είχε διαρρήξει και ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο από το οποίο «βούτηξε» μετρητά και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.
Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση εξετάζοντας αν είχε διαπράξει και άλλες διαρρήξεις στην περιοχή του Λαγανά.

Πηγή http://protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα