Ζάκυνθος – Πανηλειακός: Πανστρατιά για ένα θετικό ξεκίνημα!

Από την Ζάκυνθο ξεκινά το ταξίδι του Πανηλειακού στην φετινή Γ’ Εθνική αφού σήμερα στις 9 π.μ. οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν από το λιμάνι της Κυλλήνης με προορισμό το νησί του Ιονίου, εκεί όπου στις 4.30 μ.μ. θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου.

Τα «μωρά» του Κώστα Λούσκου εμφανίζονται αποφασισμένα να παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα που τους θα δώσει ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας γι’ αυτό σε μια ένδειξη συσπείρωσης η αποστολή απαρτίζεται από 24 άτομα, όλους δηλαδή τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μοναδικός απών από την σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο Λίλα που είναι τιμωρημένος από πέρσι, ενώ κανονικά στην αποστολή βρίσκεται και ο Σταματελάτος ο οποίος ενσωματώθηκε και δεν αποκλείεται να μπει και στην 18αδα.

 

«Τιμή μας που υπηρετούμε τον Πανηλειακό»

Χαιρετισμό – Μήνυμα ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής απηύθυνε ο Πρόεδρος της ομάδας, κ. Χρήστος Χίτος. Αναλυτικά:

«Είναι τιμή για όλους εμάς και για εσάς που υπηρετούμε τον Πανηλειακό μας. Ο Γολγοθάς για εμάς τους πολύ λίγους ασχολούμενους με την οργάνωσή του άρχισε πριν 2-3 μήνες.
Πώς θα τελειώσει κανείς δεν ξέρει. Ή με Σταύρωση ή με Ανάσταση. Θέλω να πιστεύω το καλύτερο. Τώρα για το δικό σας ταξίδι του ονείρου που αρχίζει την Κυριακή. Σας εύχομαι τα καλύτερα. Αγωνιστείτε για εσάς. Αγωνιστείτε για την πόλη σας. Αγωνιστείτε για τον Πανηλειακό μας. Αγωνιστείτε και τιμήστε την φανέλα της ομάδας μας, όπως την έχουν τιμήσει πάρα πολλά παιδιά από τον Πύργο και την περιοχή μας. Σας εύχομαι καλό ταξίδι και καλή επιτυχία για όλους μας. Η ευχή ενός παλαίμαχου για εσάς τους νέους. Πιστέψτε το. Αξίζετε.»