Γ Εθνική

Ζάκυνθος – ΠΑΟ Βάρδας 0-1: «Αγκάλιασε » την παραμονή με Καλογερόπουλο στο 57΄!

Ακούστε το άρθρο

Τη νίκη της αγωνιστικής , έκανε χθες μέσα στη Ζάκυνθο ο ΠΑΟΒ, απέναντι σε μια ομάδα που είχε τους ίδιους στόχους παραμονής, κερδίζοντας με σκορ 1 – 0, και «αγκάλιασε» την παραμονή του για ακόμα μια σεζόν στη Γ΄ εθνική!  Η ομάδα του Κ. Κωνσταντινίδη, στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, και χτύπησε την κατάλληλη στιγμή, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη, παρουσία 400 φίλαθλων  βρέθηκαν στο ματς!

Η εικόνα  του ματς!

Δυνατά ξεκίνησε η Ζάκυνθος και στο 8΄σε επικίνδυνη σέντρα – σουτ του Άμος , η μπάλα έφυγε σύριζα άουτ από την εστία του Καπούταγλη! Στο 10′ νέα ευκαιρία για τη Ζάκυνθο,  όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Σεραντίν και γύρισμα στον Κεϊτά,  αυτός από πλεονεκτική θέση πλάσαρε λίγο άουτ.

Στο 22′ φάουλ του Δ. Νικολόπουλου έπεσε και μπλόκαρε ο Διαμαντής. Στο  28′ σημαντική ευκαιρία για τη Βάρδα, όταν σε φάση διαρκείας από εκτέλεση κόρνερ, ο Ανδριέλος έπιασε σουτ στην κίνηση, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω δίπλα απ’ τον εξουδετερωμένο Διαμαντή!  Στο 30′ κεφαλιά Καραμαλίκη άουτ.  Στο 34′ μπάσιμο του Σεραντίν που πέρασε δύο προσωπικούς του αντιπάλους αλλά δεν ολοκλήρωσε εύστοχα την προσπάθεια του, στέλνοντας τη μπάλα άουτ στην εξωτερική πλευρά της εστίας.  Στο 38′ σουτ του Τσιριγώτη, μπλόκαρε σταθερά ο Καπουτάγλης, και   στο 41′ νέα σημαντική ευκαιρία για τη Βάρδα, με τον Θανάση Νικολόπουλο να εκμεταλλεύεται σύγχυση στην περιοχή και να πιάνει δύσκολο γυριστό αλλά και τον Διαμαντή να αποκρούει σωτήρια. Έτσι  έμεινε αποτέλεσμα ημιχρόνου το 0-0 για τις δυο ομάδες. Στο 54′ μετά από κόρνερ, ο Καπούταγλης έδιωξε προσωρινά με τη μπάλα να φτάνει στον Πέττα που σούταρε πάνω στους αμυντικούς, μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο 57′ το 0-1 ο νεοεισελθών στο ματς Καλογερόπουλος όπου από κοντά μόνος νίκησε τον Διαμαντή, με το …μισό γκολ να ανήκει στο Γούρμο που γύρισε πολύ ωραία στον σκόρερ που ήταν σε κοντινή θέση βολής. Στο 66′ ο Κεϊτά βγήκε απέναντι στον Καπουτάγλη που με γρήγορη έξοδο απέτρεψε μια επικίνδυνη κατάσταση. Στο 70′ σημαντική ευκαιρία για τη Ζάκυνθο, με τον Πέττα να κάνει πολύ ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ, που κατέληξε στο δοκάρι του Καπουτάγλη.  Στο 74′ σουτ του Τριανταφυλλίδη, μπλόκαρε ο Καπουτάγλης. Πίεσε στα τελευταία λεπτά η Ζάκυνθος – στο 88′ μια ένταση και μικρή σύρραξη μεταξύ των παικτών μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα που έκανε ο Βαρότσης – στο 90′ μετά από γέμισμα στην περιοχή της Βάρδας, ο Παπαδόπουλος έπιασε κεφαλιά που σωτήρια μπλόκαρε ο Καπούταγλης – στο 90+2′ σουτ του Βαρότση από μακριά, μπλόκαρε ο Καπούταγλης – στο 90+4′ από πλεονεκτική θέση ο Βαρότσης σούταρε πολύ ψηλά άουτ)

ΑΠΣ Ζάκυνθος: Διαμαντής, Κίτος, Τριανταφυλλίδης, Ράδης, Τσιριγώτης (78′ Βαρότσης), Άμος (62′ Κυριάζος), Κεϊτά, Ρ. Πέττας, Καραμαλίκης, Παπαδόπουλος, Σεραντίν (82′ Τσουκαλάς)

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης, Χούσα, Δ. Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος, Θ. Νικολόπουλος (55′ Καλογερόπουλος), Ντόμας (82′ Καρούτης), Γούρμος (81′ Σιδέρης), Κωνσταντινίδης (75′ Παλιάτσας), Π. Πολίτης

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 5ος όμιλος

 

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Τσικλητήρας Πύλου – Αστέρας Αμαλιάδας 1-1

Πανηλειακός – Παλληξουριακός 1-1

Ζάκυνθος – ΠΑΟ Βάρδας 0-1

Καλαμάτα – Αστέρας Βλαχιώτη 2-1

Αχαϊκή – Παναρκαδικός 1-1

Λεωνίδιο – Διαγόρας Βραχν. 0-0

 

Η Βαθμολογία (σε 15 αγώνες)

Αστέρας Βλαχιώτη        34     28-10

——————————————

Αστέρας Αμαλιάδας   31       32-12

Πανηλειακός          27     19-8

Καλαμάτα            26       14-8

Παναρκαδικός        24        20-14

ΠΑΟ Βάρδας          23     13-16

Διαγόρας Βραχν.        19      16-17

——————————————

Αχαϊκή                  18       13-14

Τσικλητήρας          17       11-13

Ζάκυνθος         15       16-18

Παλληξουριακός        10       9-30

Λεωνίδιο           2      6-37

* Υποβιβάζονται οι πέντε τελευταίοι του Ομίλου

 

Η επόμενη 16η αγωνιστική – ΣΑΒΒΑΤΟ 17 Φεβρουαρίου (ώρα 3.00)

Αστέρας Αμαλιάδας – Λεωνίδιο

Παναρκαδικός – Πανηλειακός

ΠΑΟ Βάρδας – Παλληξουριακός

Διαγόρας Βραχν.- Αχαϊκή

Αστέρας Βλαχιώτη – Ζάκυνθος

Καλαμάτα – Τσικλητήρας Πύλου

Όλη η επικαιρότητα