Ελλάδα

Ζάκυνθος: Ξυλοκόπησαν ηλικιωμένη και της «άρπαξαν» 1.300 ευρώ

Ακούστε το άρθρο

Η άγρια ληστεία έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και οι δύο δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπίσει τους αδίστακτους ληστές που ξυλοκόπησαν ανελέητα μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη και την άφησαν αιμόφυρτη μέσα στο σπίτι της, στο χωριό Αγία Μαρίνα της Ζακύνθου! Οι έρευνες που συνεχίζονται κατά τον απόπλου των πλοίων από το νησί δεν έχουν αποφέρει καρπούς.

Η άγρια ληστεία έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν οι δύο δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν Αλβανοί εισέβαλαν στη μονοκατοικία όπου ζει μόνη της η 75χρονη και την χτύπησαν άγρια με γροθιές. Έπειτα, έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι, άρπαξαν μετρητά ύψους 1.300 ευρώ που φύλαγε η γυναίκα και έγιναν καπνός, αφήνοντάς την αιμόφυρτη και γεμάτη μώλωπες και γρατζουνιές.

Η άτυχη 75χρονη ηλικιωμένη, που τα τελευταία χρόνια μένει μόνη σε ερημική τοποθεσία του χωριού, συγκέντρωσε όσο κουράγιο της είχε απομείνει και τηλεφώνησε στις αρχές για να καταγγείλει τη ληστεία. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα