Ελλάδα

Ζευγάρι έβγαλε στο κλαρί την υπάλληλό του

Ακούστε το άρθρο

Σε ευκατάστατους Λαρισαίους πρόσφερε τις «ροζ» υπηρεσίες της μια καλλίγραμμη Ρουμάνα, η οποία εργαζόταν ως υπάλληλος σε μπαρ που διατηρούσε ζευγάρι Ελλήνων στο κέντρο της θεσσαλικής πόλης.

Ο 45χρονος και η 37χρονη σύντροφός του είχαν μετατρέψει το νυχτερινό μαγαζί σε οίκο ανοχής για πελάτες υπεράνω πάσης υποψίας, που ήθελαν εχεμύθεια. Το ζεύγος των προαγωγών κανόνιζε την ερωτική συνάντηση, η οποία γινόταν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πίσω μέρος του καταστήματος. Με το κατάλληλο αντίτιμο τα στόματα έμεναν κλειστά και ο πελάτης απολάμβανε τις «υπηρεσίες» της όμορφης κοπέλας.

Τα… προσόντα της κοπέλας τραβούσαν σαν μαγνήτης άντρες από όλη τη Θεσσαλία, αλλά κυρίως από τη Λάρισα, οι οποίοι έγιναν τακτικοί θαμώνες του μπαρ περιμένοντας τη σειρά τους για να περάσουν λίγες ώρες με την 30χρονη αλλοδαπή που εργαζόταν δήθεν ως υπάλληλος στο μαγαζί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το «πιπεράτο» μυστικό είχε κυκλοφορήσει από φίλο σε φίλο με μεγάλη εμπιστευτικότητα και μυστικότητα προκειμένου να μη διαρρεύσει. Η 30χρονη δεχόταν τους πελάτες στην «καβάτζα», αφού προηγουμένως οι ενδιαφερόμενοι είχαν μια σύντομη… συζήτηση με τον 45χρονο και την 37χρονη.

Για πολύ καιρό το μυστικό ήταν καλά φυλαγμένο, ώσπου διέρρευσε και δεν άργησε να φτάσει στα αυτιά των Αρχών. Αστυνομικοί διενήργησαν έρευνα για να διαπιστώσουν το αληθές της καταγγελίας και τα ξημερώματα του Σαββάτου άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας πραγματοποίησαν έφοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν ο 45χρονος και η 37χρονη για το αδίκημα της μαστροπείας. Σε έρευνα που έγινε στο κατάστημα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 305 ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ εις βάρος της 30χρονης υπαλλήλου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων επ’ αμοιβή προσώπων. Οι έρευνες της Αστυνομίας αναμένεται να συνεχιστούν για να διαπιστωθεί αν στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα, και αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή το ζευγάρι αποτελεί παρακλάδι μεγαλύτερου κυκλώματος μαστροπείας.

Πηγή: espressonews.gr

Όλη η επικαιρότητα