Lifestyle

Ζιζέλ: «Με απέρριψαν 42 φορές μέχρι να γίνω μοντέλο»

i-zizel-einai-ekthambwtiki-xwris-na-prospathisei-polu_4.w_l.jpg
Ακούστε το άρθρο

«Θυμάμαι ότι μου έλεγαν ότι η μύτη μου ήταν πολύ μεγάλη ή ότι τα μάτια πολύ μικρά για να καταφέρω να κλείσω εξώφυλλο σε κάποιο περιοδικό» είπε η Βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ, μιλώντας στο People για τα πρώτα δύσκολα χρόνια της στο μόντελιγκ. 

«Αυτού του είδους η κριτική είναι πολύ σκληρή όταν είσαι 14 ετών. Με έκανε να αισθανθώ μεγάλη ανασφάλεια. Ένιωθα περίεργα γιατί ήμουν η πιο ψηλή και έδειχνα πιο ανεπτυγμένη σε σχέση με άλλα κορίτσια της ηλικίας μου» τόνισε.

Βέβαια, ο πατέρας της και μάνατζέρ της στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, της είχε δώσει τότε την καλύτερη συμβουλή: «Την επόμενη φορά πες τους, έχω μεγάλη μύτη κάτι που συνοδεύει την μεγάλη προσωπικότητα μου».

Στην ίδια συνέντευξη η 35χρονη καλλονή αποκαλύπτει ότι απορρίφθηκε 42 φορές πριν καταφέρει να περπατήσει για τον οίκο μόδας Alexander McQueen.

Φυσικά, ακολούθησε η καριέρα που όλοι γνωρίζουμε.

Η Ζιζέλ σήμερα

Παντρεμένη με τον αστέρα του ράγκμπι Τομ Μπρέιντι, που παίζει στους New England Patriots και μητέρα δύο παιδιών η Ζιζέλ υπήρξε «ιέρεια» του οίκου Chanel, εβλω εργάστηκε για τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας, όπως Valentino, Versace, Louis Vuitton ενώ υπήρξε και άγγελος της Victoria’s Secret.

Μετά από μια εντυπωσιακή και ιδιαιτέρως προσοδοφόρα καριέρα, το διάσημο και πάμπλουτο μοντέλο στα 34 της, αποφάσισε να εγκαταλείψει τις πασαρέλες και τις επιδείξεις μόδας, για να επικεντρωθεί σε ειδικά προγράμματα και για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά της, είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του χρόνου. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, το 2014 η Μπούντχεν είχε απολαβές ύψους 47 εκατομμυρίων δολαρίων!

Τι έχουν να πουν άραγε σήμερα αυτοί που την είχαν απορρίψει τότε;

thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα