Life

Ζώδια Δευτέρας (26/09)

large_4.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα, όχι μόνο για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και οτιδήποτε σε γεμίζει, αλλά και για να βγάλεις χρήματα μέσα από αυτά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κάνει να δεις σοβαρά αυτά που τόσο καιρό σε απασχολούσαν μόνο ως χόμπι. Αν το θέλεις, μπορείς να κάνεις μια έρευνα αγοράς και να βάλεις τις βάσεις για να ξεκινήσεις να βλέπεις κάποιο χόμπι σου πιο επαγγελματικά και σοβαρά.

Ταύρος

Σήμερα οικογενειακά θέματα θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα δημιουργεί αναταράξεις εντός σπιτιού. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να δεις ό,τι σε απασχολεί ρεαλιστικά και να μην αφήσεις το υπερβολικό συναίσθημά σου να σε κατευθύνει. Αν παρόλα αυτά νιώσεις την ανάγκη να πεις ό,τι θέλεις χωρίς φόβο και πάθος, προσπάθησε να το κάνεις ήρεμα και στα πλαίσια μιας συζήτησης και όχι ενός καβγά.

Δίδυμοι

Η ημέρα θα αναδείξει το πιο δυνατό ταλέντο σου, που δεν είναι άλλο από το επικοινωνιακό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και θα σου φέρει την ανάγκη να βρεθείς και να συζητήσεις με όλο τον κόσμο, αλλά επειδή κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, θα περιοριστείς σε αδέρφια, ξαδέρφια και γείτονες! Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο θα σε κάνει αρκετά σοβαρό/η, υπεύθυνο/η και εχέμυθο/η, με αποτέλεσμα να κερδίσεις πιο εύκολα την εμπιστοσύνη του κοινωνικού σου περιβάλλοντος και όλοι να έρχονται σε εσένα για συμβουλές.

Καρκίνος

Η ανασφάλεια που έχεις σήμερα, θα επηρεάσει όλους τους τομείς της ζωής σου και θα σε κάνει να ψάχνεις τρόπο να την καλύψεις, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σε παρακινεί ώστε να ασχοληθείς με τα έσοδα – έξοδα σου και να προσπαθήσεις να βελτιώσεις το ταμείο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο θα αυξήσει το ρεαλισμό σου και έτσι θα μπορέσεις πιο εύκολα να καταλάβεις σε ποιες κινήσεις πρέπει να προβείς για να έχεις το μεγαλύτερο συμφέρον.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να επηρεάζει τη συμπεριφορά σου προς τους συνεργάτες σου και το/τη σύντροφό σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο θα βάλει γερές βάσεις σε συνεργασίες που ξεκινούν τώρα ή πρόσφατες γνωριμίες, αλλά από την άλλη μπορεί να σε κάνει υπερβολικά σοβαρό/η με αποτέλεσμα να προκαλέσεις ανησυχία στους γύρω σου. Αν κάποιος/α έχει διαφορετική γνώμη από εσένα, μη φερθείς σαν να είσαι ο φωτεινός παντογνώστης που ποτέ δεν κάνει λάθος γιατί κανείς δεν ξέρει τα πάντα!

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να ξυπνήσεις με μια συγκεκριμένη σκέψη ή φοβία στο μυαλό σου και να κολλήσεις εκεί όλη την ημέρα, χωρίς να μπορέσεις να την αποβάλλεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και εγείρει ανησυχίες και φοβίες σχεδόν με τα πάντα, με αποτέλεσμα να σε απομονώσει κοινωνικά, καθώς θα είσαι απορροφημένος/η από τις σκέψεις σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο θα σε κάνει ρεαλιστή/στρια και θα σε βοηθήσει να βρεις το δίδαγμα και να μάθεις από τα λάθη σου, ώστε να μην τα επαναλάβεις.

Ζυγός

Οι φίλοι σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο μέσα στην ημέρα, καθώς δίνεις μεγάλη σημασία στη γνώμη τους και σήμερα θα τους αναζητήσεις, για να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο θα βοηθήσει να εδραιώσεις νέες φιλίες και να βρεις νέους συμμάχους, που θα σε βοηθήσουν σε ό,τι σχέδια και αν έχεις. Υπάρχει πιθανότητα να παίρνεις τα πράγματα περισσότερο σοβαρά από ό,τι είναι και αυτό μπορεί να γίνει αντικείμενο πειράγματος από τους φίλους σου.

Σκορπιός

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα είναι το κύριο μέλημά σου σήμερα, καθώς ο στόχος σου είναι η επαγγελματική σου εξέλιξη και η αναγνώριση της αξίας σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη υποδηλώνει κούραση και κόπο, αλλά σίγουρη αναγνώριση στον επαγγελματικό στίβο. Αν θέλεις λοιπόν να επιτύχεις τους στόχους σου, πρέπει να δουλέψεις πολύ και να βάλεις τις βάσεις από σήμερα κιόλας.

Τοξότης

Σήμερα αυτό που επιθυμείς είναι να διευρύνεις τις γνώσεις σου πάνω σε αυτά που σου κινούν το ενδιαφέρον, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα εγείρει θέματα που έχουν να κάνουν με πολιτισμό, φιλοσοφία, ξένες γλώσσες και γενικότερα με τη μάθηση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να δεις σοβαρά την προοπτική να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο ή μια ξένη γλώσσα, ώστε να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να έχεις όφελος στον επαγγελματικό τομέα. Μην το σκέφτεσαι λοιπόν, δραστηριοποιήσου άμεσα!

Αιγόκερως

Οι σκέψεις σου σήμερα θα είναι απαισιόδοξες, γιατί ακόμα και από μια μικρή αφορμή θα έρθεις σε επαφή με ανοιχτά τραύματά σου, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα θα βάλει το χεράκι της σε αυτό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα αντικειμενικά και ψυχρά και όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο αυτό, θα είναι προς όφελός σου. Οικονομικές συμφωνίες και συζητήσεις με συνεταίρους σου ευνοούνται, καθώς ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να είσαι ρεαλιστής/στρια, ώστε να μην υποπέσεις σε οικονομικά λάθη.

Υδροχόος

Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου θα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου και σήμερα, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα τονίζει τις ανάγκες τους, αλλά και τον τρόπο που αλληλοεπιδρούν με εσένα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σταθεροποιήσει πρόσφατες συνεργασίες και θα βάλει γερά θεμέλια σε νέες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μη δίνεις μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και να ψάχνεις να βρεις ψεγάδι, γιατί όσο κοιτάς το δέντρο, θα χάσεις το δάσος.

Ιχθύς

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας συνεχίζονται σε γρήγορο ρυθμό κι εσύ που έχεις συνηθίσει σε πιο χαλαρούς, νιώθεις έξω από τα νερά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει, καθώς θα σου χαρίσει πρακτική αντίληψη και συγκροτημένη σκέψη, κάτι που λείπει από τη ζωή σου. Βέβαια, θα σου φέρει αρκετές υποχρεώσεις ακόμα και έκτακτες, αλλά όταν τα καταφέρεις, θα σε ανταμείψει ανάλογα.

E-ZWDIA.GR

Όλη η επικαιρότητα