Life

Ζώδια Πέμπτης (22/09)

large.jpg
Ακούστε το άρθρο

ΚΡΙΟΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας θα σας απασχολήσουν από το μεσημέρι και μετά (ενδεχομένως μία μετακόμιση), κάτι που θα σας προκαλέσει υπερένταση και υπάρχει κίνδυνος σπασμωδικών ενεργειών αν δεν προσπαθήσετε να ηρεμήσετε προτού πάρετε αποφάσεις. Ακατάλληλη μέρα για καινούριες συνεργασίες και για αγοραπωλησίες ακινήτων.

Ενώ υπάρχουν στιγμές που σας λείπει μια μόνιμη σχέση, όταν αρχίζει να σοβαρεύει η κατάσταση αισθάνεστε εγκλωβισμένοι/ες και υπερισχύει η ανάγκη σας για ανεξαρτησία, με αποτέλεσμα να μην προχωράτε περισσότερο. Ενδεχομένως να μην έχετε βρει ακόμα το κατάλληλο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια καινούρια συνεργασία μπορεί να λήξει άδοξα εξαιτίας της αδυναμίας των συνεταίρων να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, οπότε αν δεν έχετε δεσμευτεί με υπογραφές συμβολαίων, καλύτερα να επανεξετάσετε τις συνθήκες πιο προσεχτικά. Ακατάλληλη μέρα για διαπραγματεύσεις καθώς και για σημαντικές επενδύσεις. Προτιμήστε την ασφαλή οδό.

Αν σκοπεύατε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας για όσα σας απασχολούν, προτιμήστε να την κάνετε εκτός σπιτιού. Επιλέξτε ένα αγαπημένο σας στέκι, πείτε κανένα κρασάκι και μην αρχίσετε τις κατηγορίες. Αν δεν είστε σε θέση, μην το επιχειρήσετε σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εκεί που πάτε να μπείτε σε μια ροή και να βάλετε μια τάξη στις υποχρεώσεις σας, προκύπτουν συνεχώς θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και αισθάνεστε εγκλωβισμένοι. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και προσπαθήστε να κερδίσετε λίγο χρόνο. Η μέρα απαιτεί προσεχτικές ενέργειες και είναι ακατάλληλη για νέα εγχειρήματα.

Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας που έχουν σχέση με το αναπνευστικό. Από το συνεχές άγχος και τους προβληματισμούς καπνίζετε σαν τζιμινιέρες και επιβαρύνετε τον οργανισμό σας ολοένα και περισσότερο. Φιλοσοφήστε το λιγάκι και θα διαπιστώσετε πως δεν αξίζει για τίποτα να χαλάτε την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις θα εξελιχθούν οι καταστάσεις προς όφελός σας και θα καταφέρετε να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας, προτού όμως αρχίσετε τις σπατάλες και τις επιπολαιότητες, να έχετε στο μυαλό σας πως δεν πέρασαν ακόμη τα δύσκολα και θα πρέπει να φανείτε προνοητικοί. Σήμερα, σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε σε μια τάξη τις οφειλές σας καθώς παρουσιάζεται αύξηση στο εισόδημά σας.

Προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή των άλλων με λάθος τρόπο και το μόνο που καταφέρνετε, είναι να δείχνετε τις αδυναμίες σας. Προτιμήστε την άμεση επαφή με φίλους και εκφράστε τους προβληματισμούς σας, καθώς όσο τα κρατάτε μέσα σας, επιβαρύνετε τον ψυχισμό σας.

ΛΕΩΝ

Με κάποιες κινήσεις ματ μπορεί ξαφνικά να εκτιναχθούν τα κέρδη σας και η μέρα είναι ιδανική για καινούριες στρατηγικές καθώς και για την προώθηση των υπηρεσιών σας. Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε νέα δίκτυα συνεργατών μέσω διαδικτύου και να προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας δίχως κανένα κόστος. Αποφύγετε περιττές αγορές.

Από το απόγευμα και μετά, ασχοληθείτε με τη βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής. Αν δεν έχετε και πολλή διάθεση για κόσμο και βαβούρα, μπορείτε να καλέσετε κάποιους φίλους στο σπίτι και να απολαύσετε τις στιγμές μιας και δεν σας λείπει η διασκέδαση, αλλά η ουσιαστική επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλαπλά είναι τα νομικά θέματα που προκύπτουν, όμως οι θετικές όψεις Ήλιου και Δία φέρνουν τη τύχη με το μέρος σας και σε συνδυασμό με τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα, θα εξελιχθούν ομαλά τα γεγονότα. Στον τομέα των μετακινήσεων υπάρχουν καθυστερήσεις και εμπόδια, κάτι που θα αυξήσει τα έξοδα μετακίνησής σας. Ξεκινήστε πιο νωρίς τις υποχρεώσεις σας.

Η συνεχής ενασχόλησή σας με το διαδίκτυο αρχίζει να προκαλεί κενά στη σχέση σας εξαιτίας της προσκόλλησής σας στις αντιδράσεις των διαδικτυακών σας φίλων, με αποτέλεσμα να μένει πίσω η προσωπική σας ζωή. Αφήστε στην άκρη κινητά και κάθε είδους συσκευή που αποσπά την προσοχή σας και βιώστε τις στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Ενδεχομένως να απογοητευτείτε σήμερα από την εργασία σας και να αποφασίσετε να αλλάξετε κατεύθυνση άμεσα, όμως προτού προβείτε σε αποφάσεις και ενέργειες ενώ είστε σε ένταση, προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έρχεστε αντιμέτωποι με οικονομικές υποχρεώσεις που δυσκολεύουν τις κινήσεις σας.

Πιθανό πρόβλημα με τα δόντια σας είναι αποτέλεσμα του άγχους που κουβαλάτε. Αν παρατηρήσετε τον εαυτό σας, θα διαπιστώσετε πως δεν είναι λίγες οι στιγμές που τα τρίζετε ή τα σφίγγετε, κάτι που τα φθείρει ολοένα και περισσότερο. Ανακαλύψτε εναλλακτικές μεθόδους χαλάρωσης οπωσδήποτε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αποφάσεις που παίρνετε είναι αποτέλεσμα των προσδοκιών σας και επειδή δεν εξετάζετε προσεχτικά τις υπάρχουσες συνθήκες, μπορεί να πέσετε σε παγίδες που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για κατάστρωση σχεδίων, καθώς η κρίση σας είναι θολωμένη και υπάρχει κίνδυνος εσφαλμένων ενεργειών. Ασχοληθείτε με τρέχοντα θέματα.

Κάποιο φιλικό πρόσωπο σας σκάβει τον λάκκο και εσείς νομίζετε πως τρέφει αγνά συναισθήματα για εσάς. Η ανάγκη σας για παρέα μπορεί να είναι μεγάλη, όμως καλό είναι να επιλέγετε με περισσότερη προσοχή τις συναναστροφές σας, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενώ συνήθως είστε συγκαταβατικοί και δίνετε περιθώρια στους άλλους να αντεπεξέλθουν στις οφειλές τους προς εσάς, σήμερα θα υπερισχύσει η ανάγκη σας να εξασφαλίσετε τις ανάγκες σας και μπορεί να πιέσετε κάποιο άτομο που δε θα είναι σε θέση να φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις του. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για καινούριες συνεργασίες. Υπάρχει κίνδυνος απωλειών.

Η συνεχής ενασχόλησή σας με τα προβλήματά σας, έχει σαν αποτέλεσμα να τρέφεστε ολοένα και λιγότερο και να νιώθετε ατονία καθώς και έλλειψη διάθεσης. Προσπαθήστε από κάποια στιγμή και έπειτα να απομονώνετε αυτά που σας απασχολούν και να ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η έλλειψη αυτοπεποίθησης και διάθεσης για να κυνηγήσετε τους στόχους σας θα σας καθηλώσει και η μέρα προβλέπεται ελάχιστα παραγωγική. Εσείς που αναζητάτε μια θέση εργασίας αισθάνεστε μεγάλη απογοήτευση από τις επιλογές που υπάρχουν και θεωρείτε κάθε προσπάθεια μάταιη. Πάρτε το χρόνο σας, ηρεμήστε και ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα.

Πιθανή αδιαθεσία από το απόγευμα και μετά, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες, οπότε μην σας πιάνουν οι ενοχές και στρέψτε την προσοχή σας στην ενδυνάμωση το οργανισμού σας. Αφήστε μια φορά να σας περιποιηθούν οι άλλοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλαγή στέγης προκύπτει στα καλά καθούμενα και είστε μες στον πανικό πώς θα καταφέρετε να την πραγματοποιήσετε, όμως αν μεθοδεύσετε τις ενέργειές σας θα καταφέρετε να βρείτε μια άκρη. Η μέρα είναι αφιερωμένη σε θέματα σπιτιού, οπότε αναγκαστικά τα επαγγελματικά σας θα πάνε λίγο πίσω. Μην προσπαθείτε αδίκως να χωρέσετε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

Είστε ανυπόμονοι/ες σχετικά με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και κάνετε υπερβολές με τη διατροφή σας, κάτι που αργά ή γρήγορα θα σας προκαλέσει προβλήματα στην καλύτερη περίπτωση με το μεταβολισμό σας και στη χειρότερη με την υγεία σας.

ΙΧΘΥΣ

Ημέρα ακατάλληλη για επαγγελματικά ραντεβού και διαπραγματεύσεις, καθώς έχετε μια τάση να εμπιστεύεστε άτομα προτού καν εξετάσετε τις πραγματικές τους προθέσεις και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα βγείτε χαμένοι. Οι φιλοδοξίες σας μπορούν να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδες καταστάσεις, οπότε επανεξετάστε τις συνθήκες και μην προτρέχετε.

Στον οικογενειακό τομέα υπάρχουν ορισμένα σύννεφα εξαιτίας οικονομικών θεμάτων που βγαίνουν στο προσκήνιο και είναι πολύ εύκολο να γίνουν παρεξηγήσεις αν δεν αναλάβει ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αντιστοιχεί. Προσέξτε τον τρόπο που θα εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας.

LIFO

Όλη η επικαιρότητα