Lifestyle

Ζώδια Τρίτης (16/02)

949957_51161d6b010b55b972bff56bebd230bc.jpg
Ακούστε το άρθρο

ΚΡΙΟΣ

Διάσπαρτες είναι οι σκέψεις σας σήμερα και μπορεί να πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο προσπαθώντας να τα προλάβετε όλα μέσα σε μια μέρα, (κάτι που δεν είναι εφικτό), οπότε περιορίστε τα καθήκοντά σας, ώστε να ολοκληρώσετε αυτά με τα οποία θα ασχοληθείτε. Βάλτε προτεραιότητες για να είναι παραγωγική η μέρα σας. Αγορές για τη βελτίωση της εμφάνισής σας, καλό είναι να τις αναβάλετε για λίγο.

Θέματα σπουδών που σας απασχολούν χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή καθώς υπάρχει κίνδυνος από λανθασμένες πληροφορίες να εξιδανικεύσετε καταστάσεις και στην πορεία να τα βρείτε σκούρα. Για να έχετε εμπεριστατωμένη άποψη, συμβουλευτείτε κάποιον με τις απαραίτητες γνώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες ανασφάλειές σας που βγαίνουν στην επιφάνεια εμποδίζουν την λήψη σημαντικών αποφάσεων και είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα σήμερα καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να εξαπατηθείτε. Προσπαθήστε να βρείτε και πάλι τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας κατευθύνουν. Σίγουρα η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικά εγχειρήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ευθύνεστε εσείς για κάτι.

Από το μεσημέρι και μετά, μπορείτε να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του χώρου και του κήπου σας. Τώρα είναι η εποχή που θα ξεκινήσετε να οργανώνετε τα λαχανικά και τα λουλούδια σας, ώστε να έχετε στην πορεία μια αξιόλογη σοδιά για εσάς και την οικογένεια και να γεμίσει ο τόπος ευωδιές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εσείς κοιμάστε (που λέει ο λόγος) και η τύχη σας δουλεύει για εσάς. Προσπάθειες που είχατε κάνει στο παρελθόν και είχατε την εντύπωση πως ήταν χάσιμο χρόνου και ενέργειας αρχίζουν να αποδίδουν και μπορεί να δεχτείτε κάποια τηλεφωνήματα για συνεργασία που θα σας ενθουσιάσουν. Είναι μια μέρα αρκετά δύσκολη για εσάς εξαιτίας ενός ζητήματος υγείας αγαπημένου σας προσώπου και εστιάζετε την προσοχή σας αποκλειστικά εκεί.

Προσπαθήστε σήμερα να είστε ψύχραιμοι δίχως να παρεκτρέπεστε όταν έρθετε αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση και χειροτερέψουν τα πράγματα. Ενδεχομένως να πρέπει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας με όλη αυτή την προσπάθεια, αλλά θα είναι για καλό σκοπό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ξεκινά η μέρα σας από το πρωί με αγωνία και δεν υπάρχει μυαλό για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας καθώς είστε προβληματισμένοι σχετικά με την υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου. Παρ όλα αυτά, δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσουν κάποιοι για συνεταιρισμό δίχως να κάνετε την παραμικρή προσπάθεια μιας και έχετε αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις στο παρελθόν. Να είστε σε εγρήγορση.

Έντονες τάσεις μελαγχολίας και απομόνωσης από το απόγευμα και μετά θα ξεπεραστούν εάν και εφόσον επιδιώξετε να βρεθείτε με φιλιά σας πρόσωπα που εμπιστεύεστε και είστε σίγουροι πως θα δείξουν κατανόηση σε όσα σας προβληματίζουν, αλλιώς θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε μια δημιουργική απασχόληση.

ΛΕΩΝ

Η μέρα μπορεί να εξελιχθεί θετικά πέρα από κάθε προσδοκία και να πάρετε μεγάλη χαρά από εκεί που δεν το περιμένετε. Αποφύγετε εντάσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον και ασχοληθείτε με την κατάστρωση των μελλοντικών σας σχεδίων απερίσπαστοι. Εκφράστε τις ιδέες σας δίχως να φοβάστε πιθανή απόρριψη και θα βγείτε κερδισμένοι, αρκεί να μην πιέσετε καταστάσεις για να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Θα εκτιμηθούν οι ιδέες σας έτσι κι αλλιώς.

Ορισμένοι φίλοι σας ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο. Αν σας προβληματίζει κάτι, μην διστάσετε να κάνετε ένα διάλογο μαζί τους επειδή μπορεί να πιστεύετε πως γίνεστε κουραστικοί/ές. Θα σας φύγει το άγχος καθώς θα ακούσετε απόψεις που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγχωμένοι ξεκινάτε τη μέρα εσείς ειδικά που βρίσκεστε αντιμέτωποι με προβλήματα υγείας, αλλά αδίκως φοβάστε καθώς υπάρχουν θετικοί οιωνοί και πολύ σύντομα όλο αυτό που περνάτε θα είναι παρελθόν. Απομακρύνετε από το μυαλό σας κάθε δυσάρεστη σκέψη, οραματιστείτε το μέλλον σας θετικά και όλη αυτή η δύναμη μέσα σας θα μετουσιωθεί στα αποτελέσματα που προσδοκάτε.

Δώστε έμφαση σήμερα στην ενίσχυση του ψυχισμού σας μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και μην κρατάτε επ’ ουδενί μέσα σας όλα αυτά που σας απασχολούν. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ

Δυσκολεύεστε αρκετά να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας εξαιτίας των πολλών ευθυνών που προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη και δεν είναι απίθανο να σας πιάσουν έντονες τάσεις φυγής που θα θέλετε να τα παρατήσετε όλα και να εξαφανιστείτε, αλλά ευτυχώς θα είναι κάτι παροδικό. Μην χαλιέστε με ατυχή περιστατικά που μπορεί να σας συμβούν και βάλτε έστω για μια φορά τον εαυτό σας πάνω από όλα.

Θέματα εκπαίδευσης των παιδιών είναι κάτι που σας απασχολεί ιδιαιτέρως και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να βρείτε λύσεις ώστε να τους προσφέρετε ένα σίγουρο μέλλον. Με τις πληροφορίες που θα μαζέψετε, θα βγείτε από το αδιέξοδο και θα καταφέρετε να βρείτε κάποιες λύσεις που θα είναι στα μέτρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σίγουροι για ορισμένες αποφάσεις που έχετε πάρει, αλλά σας ζορίζει το πρακτικό κομμάτι της υπόθεσης και όλο αναβάλλετε τα σχέδιά σας, με αποτέλεσμα να πέφτει η διάθεσή σας. Μην περιμένετε τον από μηχανής θεό να σας επιλύσει τα προβλήματά σας. Δραστηριοποιηθείτε, δικτυωθείτε, ψαχτείτε. Κανείς δεν χάνεται, αρκεί να μην αποδέχεται τη μοίρα του σας κάτι τετελεσμένο.

Έντονος εκνευρισμός με το ταίρι σας και αδυναμία ξεκαθαρίσματος της κατάστασης θα γίνουν αφορμή για να ακονίσετε τα βέλη σας και ποιος ξέρει ποια θα είναι η κατάληξη καθώς δεν έχετε καμία διάθεση για να συμβιβαστείτε με αερολογίες και ψεύτικες υποσχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε μες στην ένταση από νωρίς το πρωί και συνάμα νιώθετε μια απροσδιόριστη αγωνία, με αποτέλεσμα να είστε αφηρημένοι και να μην ξέρετε πώς να διαχειριστείτε όλο αυτό που σας συμβαίνει. Οικονομικά ζητήματα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, οπότε θα πρέπει να κάνετε σωστό προγραμματισμό, ώστε να μην εκκρεμούν θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε δυσμενή θέση (π.χ. οφειλές σε τράπεζες). Ζητήστε κάποια παράταση και μην τα αφήνετε όλα αυτά στον αέρα.

Εκεί που πάνε να βγουν οι επιθυμίες σας στην επιφάνεια, βγαίνουν ακόμα πιο μπροστά οι ανασφάλειές σας και το αποτέλεσμα είναι μια τρύπα στο νερό. Αποκτήστε περισσότερη σιγουριά για τον εαυτό σας.Καλύτερη εντύπωση κάνει ένας δυναμικός χαρακτήρας από μια κούκλα χωρίς περιεχόμενο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αστραπιαία σκέψη και αποφασιστικότητα σας χαρακτηρίζουν σήμερα και δεν προφταίνεστε από το να μιλάτε ασταμάτητα. Είστε τόσο ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη στα επαγγελματικά σας, που οποιοδήποτε πιθανό εμπόδιο σας φαίνεται παιχνιδάκι και το ξεπερνάτε δίχως άγχος και ιδιαίτερη προσπάθεια. Επαφές για επαγγελματικούς λόγους, θα ενισχύσουν το εισόδημά σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε τρικλοποδιές από ανταγωνιστές.

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι εύθραυστη και ίσως να αισθάνεστε λιγότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, κάτι που θα μπλοκάρει την ερωτική σας ζωή. Η ανάγκη σας για επιβεβαίωση είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σχέση σας καθώς θέλετε να δείτε κατά πόσο είστε επιθυμητοί. Δεν αξίζει τον κόπο. Ξανασκεφτείτε το προτού κάνετε κάποιο λάθος που θα σας κοστίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εντείνετε τις προσπάθειές σας σχετικά με τη δουλειά σας καθώς Άρης και Δίας ευνοούν τον επαγγελματικό τομέα, αυξάνοντας οχι μόνο την ενέργειά σας, αλλά και την τύχη σας. Οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν ενδεχομένως να οφείλονται στην αδυναμία σας να κόψετε ορισμένες συνήθειες που σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, οπότε θα πρέπει να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους που δεν θα σας φέρνουν σε αδιέξοδο.

Η εξωτερική σας εικόνα και η γνώμη των άλλων σας απασχολούν πολύ και κινδυνεύετε να χάσετε τον εαυτό σας καθώς προσπαθείτε να μεταμορφωθείτε σε κάτι που απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Αν εσάς σας ευχαριστεί, έχει καλώς. Αν όχι όμως, αλλάξτε τρόπο σκέψης, ειδάλλως θα έχετε συνεχώς μέσα σας ένα ανεκπλήρωτο κενό.

ΙΧΘΥΣ

Αν υπάρχει κάποια δουλειά που απαιτεί αποφασιστικότητα, διορατικότητα και απόλυτη ψυχραιμία, σήμερα είναι ιδανική μέρα για να την ξεκινήσετε καθώς είστε σε θέση να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας και να δείτε πίσω από τη συμπεριφορά των ανθρώπων τις πραγματικές τους προθέσεις, οπότε είναι αδύνατον να την πατήσετε. Θετική μέρα γενικώς για κάθε είδους ξεκινήματα και νέα επαγγελματικά ανοίγματα.

Είστε πολύ συμπονετικοί και δεν μένετε αδιάφοροι μπροστά στα προβλήματα των άλλων. Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε πως κάποιος φίλος σας έχει προβλήματα αλλά διστάζει να σας τα πει και θα θέλετε να βρείτε τρόπο για να τον βοηθήσετε παραμένοντας αφανείς. Κάντε το καλό και θα σας επιστραφεί κάποια στιγμή.

 

Πηγή: lifo.gr

Όλη η επικαιρότητα