Lifestyle

Ζώδια Τρίτης (23/02)

screenshot_4_2.jpg
Ακούστε το άρθρο

ΚΡΙΟΣ

Εντάσεις προβλέπονται σήμερα κυρίως για οικονομικά ζητήματα καθώς διαπιστώνετε πως υπάρχουν κενά σε σχέση με την κοινή διαχείριση των πόρων σας με τους συνεργάτες σας και είναι πολύ πιθανό μια καινούρια συνεργασία να λήξει εντελώς άδοξα. Αν αναζητάτε εργασία, ενδεχομένως να μην μείνετε ικανοποιημένοι από τις απολαβές που θα σας προτείνουν και θα απογοητευτείτε. Συνεχίστε ακάθεκτοι τις προσπάθειές σας.

Στα ερωτικά σας είναι ομιχλώδες το τοπίο καθώς έχετε την αίσθηση πως έφτασε η σχέση σας σε ένα τέλμα και προβληματίζεστε πολύ για το μέλλον, από την άλλη όμως, δεν υπάρχει διάθεση για να προσπαθήσετε να σώσετε την κατάσταση. Αποτασιοποιηθείτε από τα γεγονότα για να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα καριέρας που σας απασχολούν εντείνουν την ανάγκη σας να κυνηγήσετε τους στόχους σας και είναι μια καλή μέρα που προβλέπονται ευχάριστες εξελίξεις, αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Οικογενειακές επιχειρήσεις θα αντιμετωπίσουν κάποιες καθυστερήσεις και είναι πιθανό να προκύψει και ένα νομικό ζήτημα που θα σας βγάλει εκτός προγράμματος.

Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν θέματα καθώς είναι αρκετοί οι λόγοι που μπλοκάρουν τον αυθορμητισμό σας με αποτέλεσμα να μένετε άπραγοι και να τα περιμένετε όλα από το ταίρι σας. Ξεπεράστε τις αναστολές σας και πάρτε κι εσείς καμιά πρωτοβουλία. Θα προκαλέσετε ευχάριστη έκπληξη στο σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Παρά το γεγονός ότι από νωρίς το πρωί θα πρέπει να ασχοληθείτε με ένα ζήτημα υγείας (το οποίο θα εξελιχθεί θετικά), το υπόλοιπο της ημέρας θα είναι αρκετά βατό και δεν θα λείψουν και κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα σας δώσουν αρκετή χαρά. Λίγη περισσότερη προσοχή στην αξιολόγηση ατόμων που θα σας προσεγγίσουν για κάποια μελλοντική συνεργασία καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Η διάθεσή σας είναι σε υψηλά επίπεδα και παρ όλη τη συσσωρευμένη κούραση της ημέρας, έχετε όρεξη για να κάνετε πολλά για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βόλτες, μια καλή ταινία στον κινηματογράφο και κουβεντούλα, θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να γεμίσετε με ευχάριστο τρόπο τις μπαταρίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ομαδικότητα και συνεννόηση με τους συνεργάτες σας θα καταφέρετε σήμερα να πιάσετε τους στόχους σας και με αποτελέσματα πέρα από τα αναμενόμενα. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ανταγωνισμό και δημιουργία αντιπαλοτήτων, ούτε για να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά ζητήματα. Επικεντρωθείτε στη δουλειά σας και στην προώθηση των υπηρεσιών σας μέσω της διαφήμισης.

Στον τομέα της φιλίας υπάρχουν κενά, τα οποία κάποιες φορές μπορεί να οφείλονται στην αδυναμία σας να εκφράσετε αυτό που πραγματικά σας απασχολεί και κάποιες άλλες στην έλλειψη συντονισμού με τους φίλους σας. Ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και δείτε πώς μπορείτε να τις βελτιώσετε.

ΛΕΩΝ

Οι θετικές όψεις Δία – Σελήνης σας προκαλούν μια αισιοδοξία και μια ευχάριστη διάθεση που σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας (μικρούς ή μεγάλους) δίχως να φοβάστε πιθανή αποτυχία. Η θετική ενέργεια που εκπέμπετε παρασύρει και όσους βρίσκονται κοντά σας και γενικά είναι μια μέρα ευχάριστη και ιδανική για να προωθήσετε τα ταλέντα σας. Ενημερωθείτε μέσω διαδικτύου για κάποιες καλές ευκαιρίες αν σκοπεύετε να αλλάξετε κατοικία.

Οι επαφές που θα κάνετε σήμερα θα συμβάλλουν στη μελλοντική σας επιτυχία και είναι ιδανική στιγμή για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια έξοδο με φίλους, φροντίστε να λάμπετε καθώς προβλέπονται αρκετά ενδιαφέρουσες εξελίξεις για τα ερωτικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια έντονα όνειρα που βλέπετε σας προβληματίζουν προκαλώντας σας μεγάλο άγχος καθώς δεν ξέρετε πώς να τα ερμηνεύσετε και το μυαλό σας πάει στο κακό, αδίκως όμως. Ένα ζήτημα υγείας που σας ταλαιπωρεί είναι ο βασικός λόγος που βλέπετε περίεργα όνειρα και δεν θα πρέπει να τα θεωρείτε κακούς οιωνούς. Η μέρα θα εξελιχθεί ευχάριστα για εσάς και θα ξεπεράσετε με ευκολία την αγωνία που σας έχει κατακυριεύσει, έπειτα από μια επίσκεψη στον γιατρό σας.

Σχέσεις με παιδιά και σύντροφο είναι σε αρμονία και σας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές μέσα από εποικοδομητικές ασχολίες όπως για παράδειγμα η μαγειρική, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ή μια καλή ταινία που θα σας αποσπάσουν την προσοχή από όλα όσα σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να οργανώσετε το πρόγραμμά σας και να βάλετε μια τάξη σε μελλοντικά ραντεβού και τηλέφωνα. Επίσης, τακτοποιείστε το γραφείο και τα χαρτιά σας ώστε να μην επικρατεί σύγχυση γύρω σας και γίνεστε πόλος έλξης χαοτικών γεγονότων στα επαγγελματικά σας. Αφήστε την ενέργεια να ρέει ελεύθερα δίχως να σκοντάφτει στην ακαταστασία.

Αν είστε σε διαδικασία προετοιμασίας γάμου, ενδεχομένως να μείνετε έκπληκτοι από τα απανωτά έξοδα που προκύπτουν μέρα με τη μέρα και να σας πιάσει μεγάλος πανικός. Προκειμένου να ζορίζεστε αντί να απολαμβάνετε τις στιγμές, δεν υπάρχει λόγος να κάνετε την υπερπαραγωγή, όσο κι αν επιμένουν τα μέλη της οικογένειας. Η στιγμή είναι αποκλειστικά δική σας και θα πρέπει να πράξετε όπως επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα δεν ενδείκνυται καθόλου για επαγγελματικές συμφωνίες και σημαντικές αποφάσεις, οπότε επικεντρωθείτε σε απλά καθημερινά ζητήματα οργάνωσης, βελτιώστε τις γνώσεις σας και αποφύγετε κάθε είδους ρίσκα. Τακτοποιείστε λογαριασμούς και χρέη και αν σας περισσεύουν χρήματα, ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας, κάτι που θα σας φτιάξει τη διάθεση σίγουρα.

Η κτητικότητά σας και οι συνεχείς σκηνές ζηλοτυπίας, καταπιέζουν το σύντροφό σας και θα πρέπει να αλλάξετε τακτική άμεσα για να σώσετε τη σχέση σας. Το πρόβλημα οφείλεται κυρίως στην ανασφάλειά σας και στην έλλειψη σιγουριάς για τον εαυτό σας και καλό θα είναι να το δουλέψετε ώστε να μη βασανίζεστε αδίκως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα ξεκινά αισιόδοξα από νωρίς το πρωί για εσάς τους Τοξότες καθώς προβλέπονται θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και είναι ιδανική στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή κάποια από τα μελλοντικά σας σχέδια. Τώρα που τα οικονομικά σας αρχίζουν να στρώνουν, είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Αγορές για εσάς και τα παιδιά, προσέξτε να μην σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Από το απόγευμα και μετά, είναι κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε με το ταίρι σας και να πάρετε αποφάσεις από κοινού σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας. Αν σκοπεύετε να προχωρήσετε σε γάμο, φροντίστε να το εκφράσετε με ρομαντικό τρόπο και όχι σαν να προσπαθείτε να αποφασίσετε τι θα παραγγείλετε από ντελίβερι..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν έχετε δική σας επιχείρηση, ενδεχομένως να σας κάνουν μια νέα πρόταση συνεργασίας που θα σας βάλει σε δίλημμα. Αν δεν είστε οικονομικά στριμωγμένοι, μπορείτε να παίξετε επί ίσοις όροις και να βγείτε κερδισμένοι. Αν προχωρήσετε σε συνεταιρισμό εξαιτίας της οικονομικής σας αδυναμίας να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί σχετικά με το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης.

Μια μικροαδιαθεσία σας προκαλεί κακοκεφιά και μπορεί να γίνετε τόσο δύστροποι, που δεν θα ξέρει πώς να σας φερθεί το ταίρι σας. Ζητήστε αυτό που επιθυμείτε με ευγένεια και δεν θα σας το αρνηθεί κανείς, αρκεί να μην είναι οι απαιτήσεις σας παράλογες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς οι Υδροχόοι βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής σας, έχετε πολλές ιδέες, αλλά δεν ξέρετε με ποιον τρόπο μπορείτε να τις υλοποιήσετε. Ζητήστε αρχικά τη συμβουλή ενός ειδικού και στην πορεία θα δείτε ποια οδός σας βολεύει για να ακολουθήσετε. Μην βασίζεστε σε συμβουλές ατόμων που δεν έχουν καμία εμπειρία, γιατί θα χάσετε αδίκως το χρόνο σας.

Μια ευχάριστη είδηση από τα παιδιά σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά και θα θέλετε να το γιορτάσετε με τους φίλους σας. Ιδιαίτερη προσοχή στα έξοδα που θα κάνετε καθώς δεν είναι εποχή για να κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας. Εύκολα ξοδεύονται, πολύ δύσκολα όμως αποκτούνται.

ΙΧΘΥΣ

Η ρουτίνα της καθημερινότητας και η έλλειψη ενδιαφέροντος για τη δουλειά σας, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την επίτευξη των στόχων σας καθώς δεν έχετε καθόλου διάθεση για να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας. Η ανάγκη σας να αλλάξετε κατεύθυνση είναι μεγάλη, αν δεν υπάρχει όμως κάποιο συγκεκριμένο πλάνο στον ορίζοντα, καλύτερα να ξεπεράσετε τη βαρεμάρα σας και να ασχοληθείτε σοβαρά με τη δουλειά σας.

Μια αδιαθεσία του παιδιού θα αλλάξει τα σχέδιά σας για το βράδυ καθώς θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην οικογένεια και το σπίτι, ίσως έτσι όμως να γλυτώσετε από πιθανή σύγχυση καθώς είναι σίγουρο πως θα συναντούσατε πρόσωπα που δεν θα θέλατε σε καμία περίπτωση να δείτε..

Όλη η επικαιρότητα