Ηλεία

Ζωή Δημοπούλου: Σε κερδίζει και με το χαμόγελό της

Ακούστε το άρθρο

Κερδίζει τον συνομιλητή της με το χαμόγελό της και τη ζεστή χροιά της φωνής της. Ο λόγος για τη Ζωή Δημοπούλου ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα. Η Ζωή, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, γεννήθηκε στην Πάτρα, η καταγωγή της όμως είναι από τη Βάρδα όπου και διαμένει. Παιδί αγροτικής οικογένειας αφού ο πατέρας της είναι φραουλοπαραγωγός.

Η Ζωή Δημοπούλου είναι απόφοιτη  του τμήματος, Πληροφορικής  και  ΜΜΕ ΑΤΕΙ Πατρών.  Βρίσκεται στον χώρο της ενημέρωσης από το 2008 έως και το 2019. Εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Δυτικής Ελλάδας : Super B TV όπου μεταξύ άλλων παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων. Από τον Σεπτέμβριο του 2019. Είναι ειδικός συνεργάτης Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, σε θέματα επικοινωνίας του δήμου με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά. Της αρέσουν τα ταξίδια και η Ιταλία, την οποία έχει επισκεφθεί αρκετές φορές είναι ο αγαπημένος της προορισμός.

Πριν μερικά χρόνια είχε δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ: «Οι δραστηριότητες της Αεροπορίας Στρατού, 2ΤΥΑΔ» και αυτό ήταν η αιτία να  διακριθεί με τιμητική πλακέτα από την Αεροπορία Στρατού Μεγάρων, για τη διάκριση δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Τα ενδιαφέροντά της Ζωής  είναι Ιππασία, κολύμβηση, στίβο και τένις. Τα απολαμβάνει όταν ο χρόνος της το επιτρέπει αφού τα νέα της καθήκοντα κοντά στο δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης είναι αρκετά και ο ελεύθερος χρόνος περιορισμένος. Τα νέα καθήκοντα της Ζωής Δημοπούλου είναι απαιτητικά αλλά από τα πρώτα δείγματα γραφής, εκτιμούμε ότι θα πετύχει στη νέα της αποστολή.

Όλη η επικαιρότητα