Ζωή Τζάνη: Η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα μιλά για τη σχέση τους

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Survivor. Μπορεί να μην ανήκει πλέον στην ομάδα των Διασήμων, αλλά σε αυτή των Μαχητών, ωστόσο δείχνει να έχει βρει τις ισορροπίες του. 

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το επεισόδιο, στο οποίο ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε διαβάσει ένα γράμμα την αγαπημένη του Ζωή Τζάνη. Η σύντροφος του γνωστού μοντέλου παραχώρησε μια συνέντευξη στην Espresso, όπου μίλησε πρώτη φορά για την σχέση τους.

Η ίδια δήλωσε: «Ποτέ δε χωρίσαμε πραγματικά, απλά περνάμε τις φάσεις μας. Μάλιστα πιστεύω πως αυτό το μεγάλο διάστημα που είμαστε χώρια μας κάνει πολύ καλό. Τον αγαπώ και τον νοιάζομαι πολύ, και τη στιγμή που συγκινήθηκε διαβάζοντας το γράμμα μου έκλαιγα μπροστά στην τηλεόραση».

Μάλιστα, μίλησε και για το βάρος που έχει χάσει ο αγαπημένος της, στο ριάλιτι επιβίωσης. «Όταν ένας γυμνασμένος άντρας τόσο μεγάλων διαστάσεων δεν παίρνει τις θερμίδες που πρέπει, αδυνατίζει γρήγορα. Όμως δεν αγχώνομαι! Με το που θα επιστρέψει θα του μαγειρέψω μια μακαρονάδα με κιμά που τόσο πολύ του αρέσει και σιγά σιγά θα επανέλθει στα κιλά του».