Viral Ζώα

Ζυθοποιία κυκλοφόρησε μπίρες με φωτογραφίες σκύλων προς υιοθεσία στη συσκευασία

Ακούστε το άρθρο

Κάποια σκυλιά δυσκολεύονται να υιοθετηθούν, για διαφορετικούς λόγους – επειδή, για παράδειγμα, είναι μεγάλα σε ηλικία, μεγαλόσωμα, ημίαιμα ή επιφυλακτικά απέναντι στους ανθρώπους εξαιτίας του τραυματικού παρελθόντος τους. Όμως όλα αξίζουν ένα σπίτι και μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη. Με αυτό το σκεπτικό η φιλοζωική οργάνωση 4 Luv of Dog Rescue, με έδρα την Ντακότα (ΗΠΑ), ένωσε τις δυνάμεις της με τη ζυθοποιία Fargo Brewing Company στην κυκλοφορία μιας πραγματικά συλλεκτικής σειράς προϊόντων: Μπίρες που στη συσκευασία τους έχουν φωτογραφίες σκύλων, με σκοπό να πολλαπλασιαστούν οι πιθανότητες της υιοθεσίας τους.

Τα σκυλιά που ποζάρουν στα μεταλλικά κουτάκια είναι αυτά που η 4 Luv of Dog Rescue αποκαλεί «One-der», «σκυλιά που θα ζήσουν καλύτερα σε ένα σπίτι χωρίς άλλα κατοικίδια» όπως σχολιάζει ο εθελοντής της, Jerad Ryan. «Τα συγκεκριμένα ζώα είναι πιο δύσκολο να βρουν ένα σπίτι».

Όλα άρχισαν από την ιστορία μιας «γλυκιάς σκυλίτσας, γεμάτης ενέργεια», της Bizzy. Ο Ryan, αναζητώντας τρόπους να της βρει μια οικογένεια, όπως και σε άλλα πρώην αδεσποτάκια που φιλοξενούνται στο καταφύγιο της οργάνωσης, βρήκε την έμπνευση στην εταιρεία όπου εργάζεται, «όπου παράγουμε ετικέτες για ζυθοποιίες. Τότε είχα την επιφοίτηση να παρουσιάσουμε τους σκύλους πάνω σε τενεκεδάκια μπίρας».

Η Fargo Brewing Company ανταποκρίθηκε στην ιδέα του Ryan και ο πρώτος καρπός της συνεργασίας τους είναι έξι διαφορετικές συσκευασίες με σκυλο-πορτρέτα. Στην εκδήλωση όπου λανσαρίστηκαν αυτές οι μπίρες, μάλιστα, ο κόσμος είχε την ευκαιρία όχι μόνο να αγοράσει τα προϊόντα, αλλά και να συναντήσει από κοντά τα σκυλάκια της καμπάνιας. «Ελπίζουμε στην ευαισθητοποίηση του κόσμου και στην προβολή των σκύλων που παρουσιάζονται στα τενεκεδάκια, οι οποίοι υπό άλλες συνθήκες θα περνούσαν απαρατήρητοι» δήλωσε η Fargo Brewing Company.

Δείτε την ιστορία ενός Κρητικού που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη διάσωση και φροντίδα σκύλων:

via

Όλη η επικαιρότητα