Γ Εθνική

Άγγελος Μούτσος: «Θα προσπαθήσω να αποδείξω και στη Γ’ Εθνική ότι αξίζω!»

Το μεγάλο άλμα… στην καριέρα του, έκανε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ο ικανός επιθετικός Άγγελος Μούτσος!

Συγκεκριμένα με την συγκατάθεση της πρώην ομάδα τους,  του Ξενοφώντα Κρεστένων, εντάχθηκε στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, όπου και  θα συνεχίσει την καριέρα του,  τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν!  Ηταν αλλωστε μια επιθυμία και του ιδίου του παίκτη, από τη στιγμή που δεν θα συνεχιστούν τα τοπικά πρωταθλήματα! Ο παίκτης, όπως και ο Θαν. Μπακατσέλοςστον ΠΑΟΒ, παραχωρήθηκε «δανεικός» έως το  καλοκαίρι και το τέλος της Γ΄ εθνικής, στους  περσινούς πρωταθλητές της ΕΠΣ Κορινθίας,  που  φέτος αγωνίζονται στον 7ο όμιλο της Γ΄ εθνικής! Ο Ατρόμητος αρχικά είχε μπει στο 6ο όμιλο,  ωστόσο με απόφασή της η ΕΠΟ άλλαξε όμιλο και πήγε μαζί με ομάδες της Πελοποννήσου και τρεις από την Αθήνα. Η  «Πατρίς – Σπορ» επικοινώνησε με τον παίκτη λίγο πριν τη χθεσινή πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, και  ιδού τι μας δήλωσε:

Άγγελε πως ήρθε αυτή η μεταγραφή, εκτός Ηλείας?

«Όλα τα έκανε η καραντίνα, και η μακρά αυτή αποχή, και ακύρωση όπως όλα δείχνουν της σεζόν για τα τοπικά πρωταθλήματα! Όλο αυτό το διάστημα εγώ έκανα προπονήσεις, διαμένοντας πλέον λόγω δουλειάς, μόνιμα στην Αθήνα, με σκοπό να παίξω μπάλα, η οποία μου λείπει πολύ, όπως βέβαια σε όλα τα παιδιά των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων! Παράλληλα  δεχόμουν προτάσεις  από ομάδες κυρίως της Γ΄ εθνικής, μέσω μάνατζερ».  Αρχικά με ήθελε η ο Α.Π. Σ. Ζακύνθου, και με την ευκαιρία ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Γούναρη για το τεράστιο ενδιαφέρον του! Όπως λόγω δουλειάς στην Αθήνα αρνήθηκα! Κοιτάζοντας τις άλλες προτάσεις, και πάντα κοντά στην Αθήνα! Όπως αυτές, του Εθνικού Πειραιώς, της Προοδευτικής, του Ακράτητου, και του Ατρόμητου Χιλιομοδίου, όπου και κατέληξα. Καθώς  οι διοικούντες αυτής της ομάδας, με «αγκάλιασαν» από την πρώτη στιγμή»!

Ποιος  είναι πλέον ο στόχος σου από εδώ και πέρα?

«Όπως ξέρετε χρόνια τώρα ήθελα  να αλλάξω κατηγορία κάνοντας το μεγάλο άλμα στην καριέρα μου, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό μου! Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω τώρα, ώστε να αποδείξω αγωνιζόμενος στον 7ο όμιλο της Γ΄ εθνικής ότι αξίζω! Έτσι ώστε το ερχόμενο καλοκαίρι, να «χτυπήσω»… μια καλή μεταγραφή! Ελπίζω με τη βοήθεια του θεού να τα καταφέρω»!

Να  υποθέσουμε, ότι η Ηλεία αποτελεί πλέον παρελθόν για σένα?

«Ποτέ δεν πρόκειται να συμβεί αυτό, παίξω δεν παίξω μπάλα,  και πάλι στην Ηλεία! Όπως ξέρετε και εσείς, ο Ν. Ηλείας είναι η δεύτερη πατρίδα μου! Αγαπάω υπερβολικά την Ηλεία, στην οποία αγωνίστηκα συνεχώς από το 2013 που έπαιξα στην Πρόοδο Σαλμώνης για πρώτη φορά στην καριέρα μου, και κατόπιν σε Αλφειό Επιταλίου, Α.Ο. Μακρίσια και τα τελευταία χρόνια στον Ξενοφώντα Κρεστένων! Στα τόσα χρόνια στην Ηλεία, έκανα μόνο φίλους,  και ο κόσμος με αγάπησε! Πως είναι δυνατόν να τα ξεχάσω όλα αυτά»!

Κλείνοντας Άγγελε αυτή τη σύντομη κουβέντα μας, και αφού σου ευχηθούμε κάθε επιτυχία τι θα ήθελες να προσθέσεις?

«Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα  σε όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μου στην Ηλεία! Ιδιαιτέρως όλους όσους με πίστεψαν και με βοήθησαν στην καριέρα μου, για να φτάσω έως εδώ! Και φυσικά  τους διοικούντες στον Ξενοφώντα Κρεστένων, και ιδιαίτερα τον Πρόεδρός μας , Γιάννη  Βλαχόπουλο, και  τους ακούραστους παράγοντες Αλέξη Κωστόπουλο και Αγγελο Κουή! Και βέβαια όλα τα μέσα ενημέρωσης της Ηλείας, που όλα αυτά τα χρόνια με βοήθησαν να εξελιχθώ»!

Όλη η επικαιρότητα