Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Έξαλλος ο Νικηφόρος με την απόφαση της Μυρσίνης – Τι θα δούμε την Τρίτη

Συνεχίζονται οι καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος με την απόφαση της Μυρσίνης, να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα και καταφεύγει στην αστυνομία για να διευθετήσει την υπόθεση. Απ’ την άλλη η Ασημίνα δε θέλει να επιστρέψει τον Σέργιο στο σπίτι των Σεβαστών και η κατάσταση δείχνει να οδηγείται εκτός ελέγχου.

Απ’ την άλλη, η Ασημίνα δεν θέλει να επιστρέψει τον Σέργιο στο σπίτι των Σεβαστών και η κατάσταση δείχνει να οδηγείται εκτός ελέγχου. Πού θα καταλήξει αυτή η κόντρα Σεβαστών και Σταμίραινων στις «Άγριες Μέλισσες»;

Ο Άγγελος προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του με μια νέα σχέση, ενώ στο σπίτι του Μιλτιάδη και της Βιολέτας έρχονται τα πάνω κάτω, όταν το παρελθόν του Ευτύχη τους χτυπήσει την πόρτα.

Στον Συνεταιρισμό, επικρατεί αναβρασμός ανάμεσα στον Δούκα και τους αγρότες και ένας καινούριος πόλεμος είναι προ των πυλών στο επεισόδιο της Τρίτης 6 Απριλίου της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Μελέτης συνεχίζει να ερευνά τον φόνο του Θέμελη και τα βήματά του θα τον οδηγήσουν σε μια περίεργη οργάνωση.

Οι τρεις αδελφές καταρρακώνονται μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον μικρό Σέργιο, στο επεισόδιο της Τρίτης 6 Απριλίου στις «Άγριες Μέλισσες»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το τρέιλερ για το επεισόδιο της Τρίτης (6/4):

Όλη η επικαιρότητα