Ηλεία

Άλλη μία Επιτυχία για μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πύργου

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πύργου Μ.Κ και Σ.Π, οι οποίες συμμετείχαν και διακρίθηκαν με δικές τους δημιουργίες στον διαγωνισμό εικονογράφησης «Γίνε ο εικονογράφος της ιστορίας»  που διοργάνωσε το εικαστικό σωματείο «Το Καλλιτεχνείο» στην Αμαλιάδα.

Την οργάνωση και επιμέλεια του παιδικού διαγωνισμού εικονογράφησης είχε η κα Τσιφτσοπούλου Αλίκη, η οποία ως εικαστικός και υπεύθυνη του εικαστικού σωματείου Αμαλιάδας «Το Καλλιτεχνείο» πάντα προτρέπει τα παιδιά να εκφράζονται μέσα από την τέχνη. Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην κα Τσιφτσοπούλου Α. και «Το Καλλιτεχνείο» για την ευκαιρία που έδωσαν στους μαθητές να μοιραστούν και να εξωτερικεύσουν τις ιδέες τους με τη συγκεκριμένη δράση, αλλά και σε όλους oσους μας τίμησαν και συνέβαλαν στο αποτέλεσμα με την ψήφο τους στηρίζοντας εμπράκτως  την προσπάθεια των μαθητών μας!!!

Λίγα λόγια για την κα Τσιφτσοπούλου Αλίκη… Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα κανάλια Βόλου. Είναι εικαστικός και μητέρα τριών παιδιών. Σπούδασε ελεύθερο σχέδιο και γραφικές τέχνες, ενώ τώρα παρακολουθεί μαθήματα εξ αποστάσεως στο τμήμα Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τον Ιούλιο του 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο της παραμύθι με τίτλο: «Ο Φοίβος το κολλητάκι μου» με θέμα το σύνδρομο Asperger , ενώ το χριστουγεννιάτικο διήγημα «Η ευχή των Χριστουγέννων» έχει γίνει θεατρική παράσταση από την ομάδα του Καλλιτεχνείου.

Το «Καλλιτεχνείο» είναι ένα πρότυπο εικαστικό εργαστήρι για ενήλικες και παιδιά. Αγαπά και στέκεται δίπλα σε κάθε ανήσυχο πνεύμα, βοηθώντας το να αναπτύξει τη φαντασία και τις καλλιτεχνικές του δεξιότητες. Στο χώρο του λειτουργούν εργαστήρια ζωγραφικής, σχεδίου, κουκλοθεάτρου, κατασκευής και δημιουργικής γραφής. Πληροφορίες για τα τμήματα και τη δράση του καλλιτεχνείου θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.toka.gr

Όλη η επικαιρότητα