Περίεργα

Άναυδοι έμειναν οι σερβιτόροι – Γυναίκα τους άφησε tip δυο χιλιάρικα! (Φωτό)

Ακούστε το άρθρο

To προσωπικό σε ένα μπαρ με χυμούς και smoothie στο Μαιάμι, έμεινε έκπληκτο όταν μια καλοσυνάτη και ευγενική πελάτις τους άφησε ένα πολύ μεγάλο tip για να τους ευχαριστήσει…

Η γυναίκα το όνομα της οποίας δεν έχει γνωστοποιηθεί  πλήρωσε 58 περίπου ευρώ για τα ποτά που κατανάλωσε και άφησε στο μαγαζί… 2000 δολάρια για τους υπαλλήλους που του τα σέρβιραν! Στην απόδειξη εξήγησε πόσο πολύ είναι ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες τους και έγραψε πόσο πολύ χαίρεται όταν επισκέπτεται το συγκεκριμένο μαγαζί.

Άναυδοι έμειναν οι σερβιτόροι όταν είδαν το ιλιγγιώδες ποσό και έσπευσαν να ρωτήσουν την κυρία μήπως είχε κάνει κάποιο λάθος και αντί να γράψει 20 δολάρια έγραψε 2000. Η γυναίκα όμως, ήξερε τι έκανε.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ στο δίκτυο 7News, η ιδιοκτήτρια του μπαρ Kelly Amar που εργάζεται και ως σερβιτόρα στην οικογενειακή της επιχείρηση ανέφερε πως η εν λόγω κυρία είναι μια συνηθισμένη πελάτισσα που επισκέπτεται το μαγαζί μια δυο φορές την εβδομάδα.

“Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε αυτή της την κίνησή της ήταν κάτι αναπάντεχο” τόνισε”.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν το προσωπικό του καταστήματος έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram πόσο σημαντικό είναι που έχουν τόσο αγαπητούς πελάτες και μάλιστα σε τόσο δύσκολες εποχές για την επιχειρηματικότητα.

“Είμαστε ένα μικρό μπαρ με χυμούς αλλά νιώθουμε πραγματικά περήφανοι που φροντίζουμε καλά τους πελάτες μας. Δεν είμαστε μόνο μια επιχείρηση τροφίμων θέλουμε να προσφέρουμε στον άνθρωπο… νιώθουμε ευλογημένοι που έχουμε τέτοιους πελάτες”.

Όλη η επικαιρότητα