ΕΠΣ Ηλείας

Άρης Κουλούρης: «Ολοκληρώστε τις διαδικασίες εγγραφής στο Μητρώο!»

Η ΓΓΑ και ο Λ. Αυγενάκης έδωσαν παράταση στις προθεσμίες και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας απευθύνει έκκληση στα σωματεία

Λόγω της πανδημίας και γενικότερα την καθυστέρηση όλων των διαδικασιών αυτή την περίοδο, ο Λευτέρης Αυγενάκης αποφάσισε την παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων από τα ερασιτεχνικά σωματεία για την ενίσχυση με το ποσό των 2.500 ευρώ. Συγκεκριμένα, η ημερομηνία μετατίθεται κατά ένα μήνα από τις 30 Νοεμβρίου στις 31 Δεκεμβρίου, κάτι που έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης του Υφυπουργού Αθλητισμού.  Όπως δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης όλα τα σωματεία που θα καταθέσουν ολοκληρωμένες αιτήσεις θα λάβουν την κρατική επιχορήγηση. Βέβαια είναι αρκετά σωματεία που μόλις ολοκληρώσουν την αίτηση τους θα συμπεριληφθούν στη σχετική λίστα που και όλοι αναμένουν έγκριση.

Η ανακοίνωση η Αυγενάκη για την παράταση στις προθεσμίες:

«Λόγω των έκτακτων μέτρων περιορισμού της πανδημίας, τα οποία ανακοινώθηκαν από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και θα ισχύουν πανελλαδικά όλο τον Νοέμβριο, επιβάλλεται να τροποποιηθούν αναλόγως και οι τρέχουσες προθεσμίες θεραπείας και ολοκλήρωσης των αιτήσεων εγγραφής των ερασιτεχνικών σωματείων στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.

Έτσι, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ορίζεται η 31η Δεκεμβρίου 2020, αντί της 30ης Νοεμβρίου 2020, ως η προθεσμία θεραπείας επί των παρατηρήσεων στις αιτήσεις των σωματείων, των οποίων ο έλεγχος ολοκληρώθηκε έως τις 31 Οκτωβρίου.

Έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, αντί της 30ης Νοεμβρίου 2020, παρατείνεται και η προθεσμία ολοκλήρωσης των αιτήσεων των σωματείων εκείνων που δεν έχουν ακόμα υποβάλλει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Προθεσμία θεραπείας επί τυχόν παρατηρήσεων στις αιτήσεις τους θα έχουν τα συγκεκριμένα σωματεία έως τις 22 Ιανουαρίου 2021».

(ΦΩΤΟ  Γ.Γ.Α.)

 

ΑΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ(Πρόεδρος ΕΠΣ Ηλείας):

 «Έκκληση στα σωματεία να  εγγραφούν στο Μητρώο της ΓΓΑ» !

«Είμαστε  υποχρεωμένοι τονίζει ο κ. Κουλούρης, να υπακούμε στους νόμους του κράτους! Ως εκ τούτου, προτρέπω για άλλη μια φορά,  τα Ηλειακά  Ποδοσφαιρικά Σωματεία, να  ολοκληρώσουν  τις διαδικασίες  εγγραφής τους στο Μητρώο Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!  Ώστε να είναι καθόλα νόμιμα, για να μπορούν να συμμετέχουν: α) στα πρωταθλήματα  τους, β) να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και  εκλέγεστε  και γ)  να μπορούν  τύχουν της ανάλογης κρατικής επιχορήγησης  των 2.500 Ευρώ,  «όπως δεσμεύτηκε  πρόσφατα  ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης»! Και καταλήγει ο πρόεδρος  της ΕΠΣΗ  κ. Αρ. Κουλούρης:  Θέλω  να πιστεύω, ότι οι παράγοντες των Ηλειακών Σωματείων και οι Ηλείοι  γενικότερα, θα τηρούν τα μέτρα  προστασίας του  COVID-19 , και σε συνδυασμό  με τον  επικείμενο  εμβολιασμό μας, θα είμαστε  στη λήξη  της πανδημίας, όλοι  παρόντες  και υγιείς»!

Όλη η επικαιρότητα