Κορινθία

Έγκλημα στο Λουτράκι: Εδώ έγινε το άγριο φονικό – Εικόνες και βίντεο σοκ

Ακούστε το άρθρο

Το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη του εγκλήματος στο Λουτράκι συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς τη στιγμή που η τοπική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη από το διπλό φονικό με θύματα τον φαρμακοποιό Ιωάννη Ζώνιτσα και την Ουκρανή Φωτεινή – Σβετλάνα.

Οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας εξετάζουν εξονυχιστικά το σπίτι όπου σημειώθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα, ώστε να μπορέσουν να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να ρίξουν φως στην σκοτεινή υπόθεση. Οι εικόνες που δημοσιεύει το loutrakiblog.gr από τον τόπο του εγκλήματος σοκάρουν.

Τα σημάδια από τα αίματα που έτρεξαν κάτω από την πόρτα έχουν μείνει ακόμα εκεί και θυμίζουν τα όσα φρικτά έζησαν τις τελευταίες στιγμές της ζωής του τα δύο θύματα. Από το αίμα που έτρεξε κάτω από την πόρτα του σπιτιού, οι άντρες των αρχών κατάλαβαν ότι κάτι έχει συμβεί και έσπασαν την πόρτα για να βρουν την Φωτεινή η οποία αναζητούνταν αφού βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητό της.

Η Εγκληματολογική Υπηρεσία έκανε άνω κάτω το σπίτι προκειμένου να βρει ίχνη του δράστη με πράγματα της άτυχης γυναίκας να είναι πεταμένα δεξιά και αριστερά. Μάλιστα το ποτάμι από τα αίματα που βρήκαν σε όλο το σπίτι, ακόμα και στο κρεβάτι, τα σκέπασαν με κουβέρτες που βρήκαν εκεί.

Οι άντρες της ΕΛΑΣ συνέλεξαν και αποτυπώματα από το τραπεζάκι εκεί όπου βρέθηκαν και δύο ποτήρια κρασιού με αποτυπώματα των θυμάτων. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, η Φωτεινή – Svitlana και ο Ιωάννης Ζώνιτσας είχαν γευματίσει πριν τους βρει γυμνούς ο δράστης και τους δολοφονήσει.

Ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα του βασικού υπόπτου

Δακτυλικά αποτυπώματα βρέθηκαν στην κατοικία που έγινε το διπλό φονικό στο Λουτράκι, με θύματα τον φαρμακοποιό και την Ουκρανή Φωτεινή – Σβετλάνα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το loutrakiblog.gr, ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα του πρώην συντρόφου της 43χρονης.

Έτσι ο Αλβανός πρώην σύντροφος της 43χρονης ο οποίος είχε απασχολήσει παλαιότερα της αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ληστειών γίνεται και επίσημα ο βασικός ύποπτος του φρικτού εγκλήματος.

Της είχε σπάσει το χέρι

Αποκαλύψεις για τη σχέση της μητέρας της με τον Αλβανό καταζητούμενο έκανε η κόρη της 43χρονης, που δολοφονήθηκε μαζί με τον σύντροφό της στο Λουτράκι.

Η νεαρή κοπέλα, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή “Live News”, δήλωσε σίγουρη ότι ο πρώην σύντροφος της μητέρας της είναι αυτός που διέπραξε το διπλό έγκλημα, το οποίο έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ο άνδρας που καταζητείται από την αστυνομία ως ο δολοφόνος της. Ο άνθρωπος με καταδίκες για ληστείες και ναρκωτικά, που μπορούσε να δεχθεί τον χωρισμό του με την άτυχη μασέζ.

“Όντως απειλούσε. Τον φοβότανε γενικότερα. Σίγουρα… της έχει σπάσει το χέρι στο παρελθόν και τέτοια. Ότι υπήρχαν αυτά, υπήρχαν, τώρα… υπήρχε φόβος. Δεν μίλαγε ποτέ η μαμά ήταν κλειστή”.

Η 20χρονη, όπως λέει αποκλειστικά στην εκπομπή, ήταν ο μόνος άνθρωπος που ήξερε τον τρόπο που συμπεριφερόταν στη μητέρα της ο πρώην σύντροφός της: “Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι φοβότανε και είχε γνωρίσει έναν νέο άνθρωπο, ανθρώπινο είναι έτσι να προχωράμε όλοι την ζωή μας και λογικά δεν του άρεσε γιατί δεν ήταν αυτός. Είναι η μαμά μου, εγώ τον πόνο αυτόν μόνο που τον κάνω εικόνα φρικάρω. Ο τρόπος που έγινε το συγκεκριμένο, η συγκεκριμένη διαδικασία δηλαδή, είναι απάνθρωπο… δεν…”.

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες: 

Έγκλημα στο Λουτράκι
Έγκλημα στο Λουτράκι
Έγκλημα στο Λουτράκι
Έγκλημα στο Λουτράκι

Όλη η επικαιρότητα