Έξοδος

Έξοδος: Προτάσεις διασκέδασης στην Ηλεία

Προτάσεις διασκέδασης στην Ηλεία:

(Και) απόψε πάμε… Sinner!

Έξοδος Σαββάτου χωρίς Sinner; Δεν γίνεται… Ακόμη ένα Sinner Saturday είναι εδώ για όσους θέλουν να έχουν μια αυθεντική εμπειρία διασκέδασης. Οι μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες, παίζουν δυνατά από τον Dj Vassili Naoumi, και το party δεν σταματά πριν το ξημέρωμα…! Στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας.

Famous Saturdays… στο Deko!

Το Deko Café Bar, στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας,  κάθε Σάββατο μας προσκαλεί να ζήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης, που δεν έχει προηγούμενο. Ο παλμός της διασκέδασης χτυπά εδώ, με τους Deejays, John Bousoutis & Alex Psi, πίσω από τα decks, να δίνουν τον ρυθμό παίζοντας δυνατά τις μεγαλύτερες επιτυχίες!

Classic Saturday Night στο Mercado!

Το Mercado Bar, στον Πύργο, μας προσκαλεί για ακόμη ένα Σαββατόβραδο να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας στον υπέροχο χώρο του. Στα decks, ο Dj Paulos Peskelidis, ανεβάζει το κέφι στα ύψη, παίζοντας ελληνικές και ξένες επιτυχίες που αγαπάμε! Χαμόγελα, χορός, τραγούδια, δροσερά ποτά και ζεστοί άνθρωποι… στο Mercado!

Σαββατόβραδο στο Central!

Σάββατο βράδυ, και ο παλμός της διασκέδασης χτυπά δυνατά στο Central Café Bar, στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Στον πρόσφατα ανακαινισμένο και υπέροχα διακοσμημένο χώρο του, θα βρεις την ποιότητα που ψάχνεις στη νυχτερινή σου έξοδο. Οι μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες παίζουν δυνατά, και το κέφι χτυπά κόκκινο!

Η Dori Blue επιστρέφει
στο Ρετρό!

Για ακόμη ένα Σαββατόβραδο, στα decks του Ρετρό, στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας, θα βρίσκεται η Dj Dori Blue. Σε μια special tribute βραδιά, μας παίρνει μαζί της σε ένα μουσικό ταξίδι, γεμάτο νότες και στίχους που αγαπάμε, κι όλα αυτά στον υπέροχο χώρο και στην πάντα φιλική, παρείστικη ατμόσφαιρα του Ρετρό!

Ελληνική Βραδιά στο Mokai!

Κάθε Τετάρτη, όλοι οι δρόμοι της διασκέδασης μας οδηγούν στον Πύργο, και στο Mokai Club. Γιατί; Γιατί εκεί παίζει η κορυφαία ελληνική βραδιά. Στα decks ο Dj Giwrgos Tzivas, δίνει τον ρυθμό, παίζοντας τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες, του σήμερα και του χθες. Ενώ από το party δεν λείπουν οι εκπλήξεις και οι speial τιμές αφού το ποτό στοιχίζει 3 ευρώ (!) και η απλή φιάλη 40 (!)…

Βραδιές στο Libro!

Σε βραδιές γεμάτες χρώμα, γεύσεις και ρυθμό, μας προσκαλεί καθημερινά το Libro Afternoon Bar, στον Πύργο. Εκλεκτά κοκτέιλ, γευστικά ποτά, και αγαπημένες μουσικές. Κι όλα αυτά στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο  και στη ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα του Libro.

Greek Night στο Factory!

Την πιο επιτυχημένη ελληνική βραδιά στο νομό, θα την βρεις κάθε Τετάρτη, στο Factory Espresso Bar, στην Γαστούνη. Στα decks σταθερά, ο μετρ του είδους Dj Γιάννης Φουρνομύτης, παίζει δυνατά τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες, σε ένα πάρτι που έχει γίνει ήδη θεσμός!

Όλη η επικαιρότητα