Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Για νέα υπέρβαση… στα Βραχνέικα

Ακόμα δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί από  τη μεγάλη και ιστορική νίκη  μέσα  στο Αίγιο, και ο Αίας καλείται σήμερα(4.30 μ. μ.), να δώσει ένα ακόμα εκτός έδρας δύσκολο ματς! 

Καθώς  στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου της Γ΄  εθνικής, αντιμετωπίζει  στο «πλαστικό»  των Βραχνείκων, τον τοπικό Διαγόρα, σε ματς που είχε αναβληθεί, λόγω κρουσμάτων κορωνοίου!

Πρόκειται, όπως τόνισε και ο Αμαλιαδίτης τεχνικός του Αίαντα Θ. Ανδριόπουλος, για ένα πολύ δύσκολο ματς, καθώς ο Διαγόρας όπως έδειξε και την περασμένη Κυριακή στη Βάρδα, δεν είναι εύκολος αντίπαλος!

Όμως ο Αίας , έχοντας τον ενθουσιασμό από τη νίκη στο Αίγιο, και έχοντας όλα του τα «όπλα» διαθέσιμα(μόνος αμφίβολος ο Γεωργιόπουλος  που τραυματίστηκε στο  89΄ στο Αίγιο), θα προσπαθήσει για μια νέα υπέρβαση…, που πλέον θα ισοδυναμεί με τη μισή παραμονή στην κατηγορία! Το “κλίμα” στις τάξεις του Αίαντα είναι άριστο.

Χθες μάλιστα ο Γ. Σταθάτος που είχε γενέθλια,  πήγε με γλυκά  και  τούρτα στην προπόνηση, ενώ η διοίκηση φρόντισε να προχωρήσει σε πληρωμές, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον «άνεμο» αισιοδοξίας.

Αμφίβολοι  τέσσερεις… στον Διαγόρα!

Να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Βάρδας θέλουν στο Διαγόρα Βραχνεΐκων και να επικεντρωθούν στο σημερινό με αντίπαλο τον Αίαντα Γαστούνης  για την 2η αγωνιστική της Γ Εθνικής, προσπαθούν στο Διαγόρα.

Στα αρνητικά για την σημερινή αναμέτρηση, ο τραυματισμός τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Οι Ραφαήλ Σιδέρης και Βασίλης Βασιλόπουλος αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στην προθέρμανση στη Βάρδα  και έμειναν εκτός.

Ενώ οι,  Παπαδόπουλος, Καπετανάκης αποχώρησαν επίσης με πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια του αγώνα, και όλοι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το σημερινό ματς.

Ο Κορίνθιος Μπεκιάρης «σφυρίζει»  στα Βραχνέικα!

Ο Δημήτρης Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Κορίνθου (Κλεπετσάνης – Θεοδωρόπουλος), ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ματς των Βραχνείκων, μεταξύ Διαγόρα-Αίαντα Γαστούνης . Θεωρείται από πολλούς ένας ανερχόμενος διαιτητής, τον οποίο κάποιοι έχουν αποκαλέσει “νέο Δούρο” της Ελληνικής  Διαιτησίας .

 

Όλη η επικαιρότητα