WEB tv Ποδόσφαιρο

Αίας Γαστούνης – Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων: Έπαιξαν μπάλα φιλανθρωπίας… (vid)

Για τους πυρόπληκτους του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας!

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Αίας Γαστούνης το απόγευμα του Σαββάτου στην έδρα του, σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι,  απέναντι στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Στο φιλικό αυτό, αγωνίστηκε τιμής ένεκεν, για δέκα λεπτά στην αρχή, ο επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής, Ανδρέας Τρυφωνόπουλος.  Το 0-1 έκανε στο 13΄ ο Τριφιάτης μετά από αντεπίθεση και ασίστ του Πετριτάι. Στο 20΄ ο Βατουσιάδης είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και στο 64΄  o Γκουγκούλης με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 0-2 (δοκάρι και γκολ).

Ο Αίας, που από το 20΄ και μετά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, είχε χαμένες ευκαιρίες με Ρίλντι, Σταθάτο και Ρούνη στο α΄ ημίχρονο και Καράμπελα στο 53΄ να ισοφαρίσει. Στο 74΄ ο Τιερί Κορέια Φονσέκα κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Δούλος αλλά απέκρουσε ο Τσιώσης, ο οποίος προέβη σε πολλές σωτήριες αποκρούσεις. Την Εθνική Ενόπλων καθοδήγησε ο Βασίλης Βούζας, ένα συγκρότημα απαρτιζόμενο κατά κύριο λόγο από παίκτες της Α΄ ΕΠΣ Αθηνών και Πειραιά, ενώ τα εσοδα του αγωνα θα δοθούν στο Δήμο Αρχ. Ολυμπίας για τις ανάγκες των πυροπλήκτρων!

Οι  βραβεύσεις…

Στο ημίχρονο του αγώνα ,ο Δήμος Πηνειού και ο Αίας βράβευσαν την Εθνική Ενόπλων (αρχηγός της αποστολής της Εθνικής ήταν ο αντισυνταγματάρχης Σωτήρης Ανυφαντής), ενώ ο Ζώης Υφαντής, Πλοίαρχος ε. α. Π.Ν. και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Ν. Νομού Ηλείας, τίμησε τον Ανδρέα Τρυφωνόπουλο, που για 14 χρόνια ήταν μέλος της Εθνικής Ενόπλων και αρχηγός της. Επιπλέον, ο Γιώργος Καλαρύτης παρέδωσε ανθοδέσμη στον Αντισυνταγματάρχη, Σωτήρη Ανυφαντή, καθώς πριν 4 χρόνια η Εθνική Ενόπλων είχε παραστεί ξανά στη Γαστούνη σε φιλανθρωπικό αγώνα με Επίλεκτους Ηλείους ποδοσφαιριστές, για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του μικρού τότε Γιώργου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι την αποστολή της Εθνικής Ενόπλων, δεξιώθηκε μετά το τέλος του ματς σε κατάστημα του Βαρθολομιού, ο Δήμος Πηνειού!

Αίας: Μπακάλης, Βράπι, Στανής, Βατσής, Ρίλντι, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος, Καράμπελας, Ντελγκάδο, Ρούνης (Γιαννακόπουλος, Ζωγόπουλος, Μαργαρίτης, Κρίκος, Δουλαβέρης, Ντρέου).

Ελλάδα: Τρυφωνόπουλος, Γιαταγιανάκης, Καρέλης, Πετριτάι, Σαντίκου, Βατουσιάδης, Οικονομόπουλος, Μπούζας, Τριανταφύλλου, Τρυφιάτης, Καζάκος. (Κυπραίος, Μπαλατσούρας, Λαχανάς, Δίκης, Τσιώσης.

Αναμνηστική φωτό των δυο ομάδων έχοντας δίπλα τους,  τους διοργανωτές του αγώνα και τους Βουλευτές Ηλείας, κα Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και τον κ. Διονύση Καλαματιανό!

Φυσικά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Πρόεδρος του ΔΟΒ και πρώην Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου κ. Λεωνίδας Βαρουξής,  που είδε το ματς από την εξέδρα, παρέα με το φίλο του και πρώην Αντιπρόεδρο του, κ. Σάκη Αντωνόπουλο!

Δεν θα μπορούσε να λείψει από το συγκεκριμένο ματς η Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. κα  Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου(στη φωτό διακρίνεται με τον Αντισυνταγματάρχη κ. Σωτήρη Ανυφαντή και τον Αντιδήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας κ. Χάρη Σπηλιόπουλο)!

Φυσικά και δεν Δ θα μπορούσε να λείψει από το συγκεκριμένο ματς ο φίλαθλος Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Διονύσης Καλαματιανός!

Ο Γιώργος Καλαρύτης με την οικογένεια του, παρέδωσε ανθοδέσμη στον Αντισυνταγματάρχη, Σωτήρη Ανυφαντή, καθώς πριν 4 χρόνια η Εθνική Ενόπλων είχε παραστεί ξανά στη Γαστούνη σε φιλανθρωπικό αγώνα με Επίλεκτους Ηλείους ποδοσφαιριστές, για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας, του μικρού τότε Γιώργου!

Παρών στο ματς, και ο Δημ. Σύμβουλος Αρχ. Ολυμπίας κ. Δημ. Κωσταριάς(στη φωτό ευχαριστεί τον Ε.Α. Πλοίαρχο κ. Ζώη Υφαντή για την πρωτοβουλία που πήρε με τους συνεργάτες του)!

Δήμος Πηνειού δια του Δημάρχου κ. Ανδρέα Μαρίνου, βράβευσε την Εθνική Ενόπλων (στο πρόσωπο του αρχηγού  της αποστολής της Εθνικής,  αντισυνταγματάρχη Σωτήρης Ανυφαντή)!

Ο Αίας Γαστούνης δια του εκπροσώπου του κ. Θανάση Θεοδόση, βράβευσε την Εθνική Ενόπλων (στο πρόσωπο του αρχηγού  της αποστολής της Εθνικής,  αντισυνταγματάρχη Σωτήρης Ανυφαντή)!

Ο Ζώης Υφαντής(Πλοίαρχος ε. α. Π.Ν. και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Ν. Νομού Ηλείας) βράβευσε  τους διαιτητές του ματς, Γρ. Αβραμόπουλο, Σ. Παπαηλιού(και Πρόεδρος Δημ. Συμβ. Δημ. Αρχ. Ολυμπίας) και Ν. Φλεβοτόμο!

Ο Ζώης Υφαντής(Πλοίαρχος ε. α. Π.Ν. και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Ν. Νομού Ηλείας), τίμησε τον γκολκίπερ  Ανδρέα Τρυφωνόπουλο, που για 14 χρόνια ήταν μέλος της Εθνικής Ενόπλων και αρχηγός της!

Ο αρχηγός   της αποστολής της Εθνικής Ενόπλων,  αντισυνταγματάρχης  Σωτήρης Ανυφαντής, αντήλλαξε θυρεό με τον Ζώη Υφαντή(Πλοίαρχο ε. α. Π.Ν. και Πρόεδρο του Δ.Σ. του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Ν. Νομού Ηλείας),

 

Όλη η επικαιρότητα