Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Επιστρέφει με σκοπό να εκμεταλλευτεί την έδρα του!

Στην τελική  ευθεία  μπήκε από χθες το απόγευμα και η προετοιμασία των  «ερυθρόλευκων»  της Γαστούνης, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος  την ερχόμενη Κυριακή!

Όπου ο Αίας έχει αρκετά δύσκολη αποστολή στο Αίγιο, κόντρα στον ιστορικό Παναιγιάλειο! Ένα ματς  όπου  οι «ερυθρόλευκοι», που βέβαια  δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, όπως άλλωστε όλες οι ομάδες της κατηγορίας, θα παλέψουν για  το θετικό αποτέλεσμα!

Πλεονέκτημα τους βέβαια, έναντι όλων των άλλων αντιπάλων τους, το γεγονός  ότι έχουν κρατήσει  το ρόστερ  που ξεκίνησαν, ενώ ενισχύθηκαν και με τρείς γνώριμους για αυτούς παίκτες, την ώρα που όλες οι ομάδες, άλλαξαν κατά 50 με 60%! Επιπλέον  ο σύλλογος της Γαστούνης, έχοντας δυο εξ αναβολής ματς, με Διαγόρα Βραχνείκων (εκτός για τη 2η αγ. , και Α.Ο. Διαβολιτσίου (εντός για  την 3η αγ.), έως τη λήξη του  πρωταθλήματος(τέλος α΄ γύρου), θα δώσει συνολικά δέκα ματς!

Εκ των οποίων  τα έξι μέσα στη Γαστούνη, και  τα τέσσερα  μόνο εκτός! Αυτό λοιπόν το ευνοϊκό τους πρόγραμμα θέλουν να εκμεταλλευτούν  και οι  «ερυθρόλευκοι» του Θ. Ανδριόπουλου, ώστε να  πετύχουν με τη δύναμη της  «καυτής» έδρας τους, την άνετη παραμονή στην Γ΄ εθνική, που είναι και ο εξ αρχής στόχος!

Και  φυσικά  έχουν όλες τις δυνατότητες να το πετύχουν, παίζοντας σοβαρά και πειθαρχημένα!

Όλη η επικαιρότητα