Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Κανονικά… σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Δήλωσε κανονικά συμμετοχή στην ΕΠΟ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
ποδοσφαιρική ομάδα

Μπορεί ακόμα να μην έχουν βρεθεί εγγυημένα χρήματα, έτσι ώστε να μην έχει βγει νέο Δ.Σ. στον Αίαντα, όμως προχθές (χθες ήταν η τελευταία ημέρα), ο ιστορικός σύλλογος, δήλωσε κανονικά συμμετοχή στην ΕΠΟ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Ταμίας του συλλόγου, κατέθεσε σε λογαριασμό της ΕΠΟ τα απαιτούμενα παράβολα, ενώ οι ιθύνοντες της ομάδας, σε συνεργασία με την ΕΠΣΗ, ολοκλήρωσαν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, προκειμένου να συμπληρωθεί η δήλωση συμμετοχής και πλέον ο Αίας, να μπει στην κλήρωση για τις διοργανώσεις 2021- 22.

Όλα αυτά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στη Γαστούνη τις τελευταίες ώρες έχουμε κινητοποίηση, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα πρώτα χρήματα που έχει ανάγκη η ομάδα για να ριχτεί στη «μάχη». Μέλη του συλλόγου, έχουν ξεκινήσει ενέργειες προκειμένου να συγκεντρωθούν λεφτά, με τα οποία η διοίκηση θα κάνει το ξεκίνημα.

Πλέον, απομένει να δούμε που θα οδηγηθούν τα πράγματα σε διοικητικό επίπεδο, καθώς οι μέρες περνάνε και αν τελικά η ΕΠΟ, υλοποιήσει την απόφασή της για έναρξη του Πρωταθλήματος στις 19 Σεπτεμβρίου, σημαίνει ότι το αργότερο μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας, θα πρέπει η ομάδα να μπει στο γήπεδο για προετοιμασία.

Όλη η επικαιρότητα