Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: «Ξέχασε» πως είναι να παίζει!

Με αυτά και με αυτά και ούτε λίγο ούτε πολύ όσο και αν ακούγεται απίστευτο, ο Αίας Γαστούνης μέσα σε διάστημα εννέα μηνών, έχει δώσει μόνο δυο επίσημα παιχνίδια!

Από το πρώτο lockdown μέχρι και σήμερα, έχουν μεσολαβήσει εννέα μήνες και ίσως χρειαστεί να περάσει και δέκατος αν όχι περισσότερο, για να μπορέσει η ομάδα του Θ. Ανδριόπουλου να μπει ξανά στο γήπεδο για επίσημο ματς.

Η ομάδα της Γαστούνης, το τελευταίο της επίσημο παιχνίδι για την περσινή σεζόν στις 29 Φεβρουαρίου του 2020 κόντρα στον Πέλοπα Πύργου, όταν και επικράτησε με 3-1 στον τελευταίο αγώνα στα πλαίσια της Α1 κατηγορίας αφού μετά την διακοπή στέφθηκε πρωταθλητής και ανέβηκε στην Γ’ Εθνική.

Από τότε, έχουν περάσει εννέα ολόκληροι μήνες και μέσα σε όλο αυτό το διάστημα, ο Αίας κατόρθωσε να παίξει δύο ματς, ένα στις 7 Οκτωβρίου με την Αχαϊκή εντός έδρας, στο οποίο και νίκησε με 2-0 και άλλο ένα στις 2 Νοεμβρίου στην Ζάκυνθο κόντρα στην τοπική ομάδα το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1.

Όλα αυτά βέβαια καθώς η ΕΠΟ αποφάσισε να δώσει παράταση δυο βδομάδων στην έναρξη του Πρωταθλήματος ενώ μέχρι να επιβληθεί το lockdown της 7ης Νοεμβρίου 2020, μεσολάβησαν τρεις αγωνιστικές. Οι ερυθρόλευκοι ωστόσο δεν μπόρεσαν να παίξουν ούτε με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων αλλά ούτε και με το Διαβολίτσι αφού οι δυο αυτές ομάδες εμφάνισαν κρούσματα κορωνοϊού και φυσικά οι αναμετρήσεις αναβλήθηκαν.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό λοιπόν , ότι πέρα από την προβληματική κατάσταση αναφορικά με την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας , μιλάμε και για μια ψυχολογική πίεση για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, οι οποίοι καλούνται για ακόμα μια φορά να είναι έτοιμοι να παίξουν, όποτε και αν αυτό αποφασιστεί.

Όλη η επικαιρότητα