Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: «Πάμε για αποτέλεσμα στη Ζάκυνθο»!

Μετά από δυο εβδομάδες   αγωνιστικής  απραξίας  από επίσημους αγώνες λόγω  Κορωναιού  των αντιπάλων του, ο «νεοφώτιστος» στη Γ΄  εθνική Αίας  Γαστούνης,  είναι έτοιμος να επιστρέψει  σε δράση. Και μάλιστα  με μια πολύ δύσκολη αποστολή στη Ζάκυνθο, καθώς στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής  του 9ου  ομίλου της Γ΄ εθνικής, καλείται να αντιμετωπίσει τον τοπικό  και αρκετά φιλόδοξο  Α.Π.Σ. Ζακύνθου!

Για  το συγκεκριμένο ματς, καθώς και την αγωνιστική απραξία της ομάδας του τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές, μίλησε στην «Πατρίς – Σπορ» ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» της Γαστούνης, Θόδωρος  Ανδριόπουλος!

«Είναι  γεγονός ότι την ερχόμενη Κυριακή στο νησί της Ζακύνθου μας περιμένει μια αρκετά δύσκολη αποστολή, κόντρα στο γηπεδούχο και αρκετά  φιλόδοξο, Α.Π.Σ. Ζακύνθου!  Καθώς οι γηπεδούχοι πέρα  του ότι διαθέτουν «καυτή»  έδρα, είναι πρωτοπόροι έως τώρα στον 9ο όμιλο,  αρκετά φιλόδοξοι, και έχουν στόχους!  Όμως  εμείς παρότι «νεοφώτιστοι»  στη  Γ΄ εθνική,  έχουμε μάθει στα δύσκολα, καθώς γνωρίζουμε ότι στην κατηγορία αυτή, όλα τα ματς είναι δύσκολα! Έτσι εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας, γνωρίζουμε άλλωστε τον αντίπαλό μας από το πρόσφατο φιλικό στη Γαστούνη, και θα πάμε στη Ζάκυνθο  για  να πάρουμε αποτέλεσμα!  Το ευχάριστο είναι  ότι  δεν αντιμετωπίζουμε πλέον κανένα  αγωνιστικό πρόβλημα, μιας και ο Νίκος Δούλος  συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις που συνεχίζονται σε έντονους ρυθμούς, και  είμαστε αισιόδοξοι για το ματς της Ζακύνθου»!

Όλη η επικαιρότητα