Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Πρώτα  Τσιλιβή και μετά Διαβολιτσι

Η ΕΠΟ  ως γνωστό έκανε δεκτό το αίτημα του Αίαντα Γαστούνης, αλλά και του Α.Ο. Διαβολιτσίου,  και ανέλαβε εγκαίρως  το μεταξύ τους εξ αναβολής αγώνα,  που ήταν προγραμματισμένος  να διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα! Καθώς  δεν ήταν  δυνατό, ο Αίας να δώσει τέσσερα ματς σε διάστημα 11 ημερών.

Έτσι το συγκεκριμένο ματς, όπως και αυτό του Εθνικού Σκουλικάδου με τον Διαγόρα Βραχνείκων, θα γίνουν τη Μ. Τετάρτη. Το ενδιαφέρον πλέον στον Αίαντα, στρέφεται στην προσεχή Κυριακή, όπου  υπάρχει μπροστά η 7η αγωνιστική στο πρόγραμμα του 9ου Ομίλου, με τον Αίαντα να πηγαίνει στη Ζάκυνθο για να αντιμετωπίσει το Τσιλιβή.

Ένα ματς  μια κατηγορία για τους γηπεδούχους, μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες τους, με Α.Ο. Διαβολιτσίου και Α.Π.Σ. Ζάκυνθος! Καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη, και όπως αναμένεται θα τα δώσουν όλα, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα «τελειώνουν»!

Όμως ο Αίας που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, και εκτός έδρας φαίνεται να παίζει καλύτερα, θέλει να καλύψει τη «γκέλα» με το Σκουλικάδο, και είναι ικανός για όλα!

 

 

Όλη η επικαιρότητα