Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Στις 2.30 µ.µ. µε Τσιλιβή

Σ τις 2.30 μ. μ. θα ξεκινήσει τελικά το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής, η αναμέτρηση στο Δημ. Στ. Ζακύνθου του Α.Ο. Τσιλιβή Ζακύνθου, κόντρα στον Αίαντα Γαστούνης.

Καθώς η ΕΠΟ χθες έκανε δεκτό το αίτημα της ομάδας της Γαστούνης και άλλαξε την ώρα έναρξης, για συγκοινωνιακούς φυσικά λόγους. Ένα ματς μια κατηγορία για τους γηπεδούχους, μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες τους, με Α.Ο. Διαβολιτσίου και Α.Π.Σ. Ζάκυνθος. Καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη, και όπως αναμένεται θα τα δώσουν όλα, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα «τελειώνουν», και αποχαιρετούν τη Γ΄ εθνική.

Όμως ο Αίας που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, και εκτός έδρας φαίνεται να παίζει καλύτερα, θέλει να καλύψει τη «γκέλα»… της περασμένης Κυριακής με το Σκουλικάδο, και είναι ικανός για όλα. Το ενδιαφέρον στον Αίαντα, είναι πλέον στραμμένο στην προσεχή Κυριακή, με την ομάδα να προετοιμάζεται εντατικά, με τον Αίαντα να πηγαίνει στη Ζάκυνθο για να αντιμετωπίσει το Τσιλιβή, για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Οριστικά στις 28 Απριλίου με Διαβολίτσι στη Γαστούνη

Στις 28 Απριλίου (Μ. Τετάρτη) οριστικά, και με ώρα έναρξης στις 16.30, συμφωνα και με χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ, για τον ένατο όμιλο θα παίξουν στα εξ αναβολής ματς. Αίας Γαστούνης-ΑΟ Διαβολιτσίου και Εθνικός Σκουλικάδου-Διαγόρας Βραχνεΐκων.

Τα ματς αυτά ως γνωστό ήταν να γίνουν αρχικά στις 21/04, όμως η ΕΠΟ, έκανε δεκτό το αίτημα του Αίαντα Γαστούνης, αλλά και του Α.Ο. Διαβολιτσίου, όπως και των άλλων ομάδων, και ανέλαβε εγκαίρως το μεταξύ τους εξ αναβολής ματς.

Όλη η επικαιρότητα