Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Συμφώνησε με Κώστα Κατελούζο

Ο Κώστας είναι 23 ετών, κατάγεται από τη Βροχίτσα, όπου διαμένει, και είναι γιος του Αντώνη Κατελούζου, που έπαιξε κι αυτός ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια στον τοπικό Άφοβο.

Αίσιο τέλος είχε για τον Αίαντα Γαστούνης το «ειδύλλιο» … με τον έμπειρο αμυντικό, Κώστα Κατελούζο.

Έναν παίκτη που ήδη συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας, και έχει αγωνιστεί στα τελευταία φιλικά, όπως βέβαια και σε αυτό το Σαββάτου με τον ΠΑΟΒ, και μάλιστα ήταν εκ των κορυφαίων του ματς.

Ο Κώστας είναι 23 ετών, κατάγεται από τη Βροχίτσα, όπου διαμένει, και είναι γιος του Αντώνη Κατελούζου, που έπαιξε κι αυτός ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια στον τοπικό Άφοβο.

Το βιογραφικό του Κώστα Κατελούζου

Ο Κώστας ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία των Δημόπουλου-Γιαννάτου σε ηλικία 6 ετών. Συνέχισε στην Ακαδημία του Πανηλειακού όταν έγινε 8 ετών. Κοντά στους Βαγγόπουλο, Μπακάλη, έμαθε τα μυστικά της μπάλας κι άρχισε να δείχνει το πλούσιο ταλέντο του, μετέχοντας σε τουρνουά και πρωταθλήματα υποδομής.

Σε ηλικία 15 ετών υπέγραψε στον Άφοβο Βροχίτσας, με τον οποίο γνώρισε την άνοδο στη Β΄ τοπική. Εκεί τον ανακάλυψε ο Αλέκος Τομαρόπουλος και την επόμενη χρονιά τον πήρε μαζί του στον Αλφειό Επιταλίου στην Α1 κατηγορία. Εκεί είχε 14 συμμετοχές, ενώ έπαιξε και στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στη Δόξα Ν. Μανωλάδας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Θύελλας Πύργου. Αρχικά ως αμυντικός χαφ, και στη συνέχεια ως κεντρικός αμυντικός, διακριθείς στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας του.

Ο 23χρονος Ηλείος αμυντικός (από την Βροχίτσα), Κώστας Κατελούζος, την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου, σύλλογο της νότιας Κέρκυρας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ενώ τη σεζόν 2019-2020 ήταν στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, επίσης στη Γ΄ Εθνική και πιο πριν στον Αμβρυσσέα Διστόμου, ομάδα της Βοιωτίας, στους Αγ. Αναργύρους και στον Πανηλειακό, όλες στη Γ΄ Εθνική.

Διαθέτοντας φυσικά μια πλούσια εμπειρία από Γ΄ Εθνική, με τον Αλ. Γαβριλόπουλο να τον προορίζει για αντικαταστάτη του Γιώργου Βασιλικόπουλου που αποχώρησε.

Ο Κατελούζος, μπορεί να αγωνιστεί μάλιστα σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Είναι πολύ καλός τακτικά, κάνοντας αρκετές προωθήσεις.

Όλη η επικαιρότητα