Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Συνάντηση με Δ. Νικολακόπουλο για στήριξη από την Περιφέρεια

Συνάντηση ανάμεσα στο προεδρείο του Αίαντα Γαστούνης και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού – Ολυμπισμού και Εθελοντισμού Δυτικής Ελλάδας Δημήτρη Νικολακόπουλο πραγματοποιήθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου στη Γαστούνη.

Ο Δημήτρης Νικολακόπουλος, έφθασε συνοδευόμενος από την περιφερειακή σύμβουλο, με καταγωγή από τη Γαστούνη, Μαρία Μπίλια και ανήγγειλε την οικονομική ενίσχυση του Αίαντα από την Περιφέρεια, μια ενίσχυση η οποία εντάσσεται σε πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για την ενίσχυση των ομάδων της Ηλείας, οι οποίες αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες. Και ως γνωστόν μια από αυτές είναι ο Αίας Γαστούνης.

Παράλληλα, ο κ. Νικολακόπουλος, ανακοίνωσε την αρωγή της Περιφέρειας στη διενέργεια των τεστ ανίχνευσης covid, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας της Γαστούνης για τη διεξαγωγή των προπονήσεών της, αλλά και μελλοντικά τα παιχνίδια της.

Με τη σειρά του, το Δ.Σ. του Αίαντα, ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Νικολακόπουλο και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για την πρωτοβουλία της αυτή και τη στήριξη του συλλόγου στο δύσκολο έργο που έχει να φέρει εις πέρας, ειδικά υπό τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή.

Όλη η επικαιρότητα