Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: «Φορτσάρει»… ενόψει πρεμιέρας!

Μετά την απόκτηση των τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών.. του τερματοφύλακα Χαράλαμπου Λαμπρόπουλου, του γκολκίπερ Χρήστου Παναγόπουλου, του νεαρού μέσου Αλγκέρτ Σαλίου, και του αριστερού οπισθοφύλακα και στόπερ, Γιάννη Παναγιωτόπουλου, η ομάδα «φορτσάρει» για να κλείσει τις μεταγραφές της και να ολοκληρώσει το ρόστερ της!

Στόχος είναι να γίνουν μια – δυο προσθήκες ακόμα, έτσι ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα της προετοιμασίας! Μια πρεμιέρα η οποία έχει προγραμματιστεί ενώ την ερχόμενη Δευτέρα 3 Αυγούστου, στις 6.30 μ. μ. στο Δημ. Στ. Γαστούνης, και αφού νωρίτερα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός!

Να θυμίσουμε ότι στην ομάδα παρέμειναν στελέχη, όπως οι: Γιώργος Σταθάτος, Γιώργος Παπαχριστόπουλος, Γιώργος Μπουρούκης, Τάσος Γκίνης, Κώστας Τσακοπιάκος, Σπύρος Χριστοφοράτος, Νίκος Δούλος, ενώ νέα πρόσωπα έως τώρα στις μεταγραφέςειναι οι: Ηλίας Κουλούρης (επιθετικός ), Λευτέρης Βατσής (μέσος ), Ανδρέας Αντωνόπουλος (γκολκίπερ), Γιώργος Βασιλικόπουλος (ακραίος αμυντικός ), Άγγελος Μπαρδούσης (κεντρικός αμυντικός ). Κι ακόμα υπάρχουν στο στόχαστρό του, τουλάχιστον δυο – τρεις περιπτώσεις !

Από άλλους περσινούς του “κορμού” είναι μεν ελεύθερος αλλά θα κάνει μια ακόμα συζήτηση μήπως μείνει κι ο Αμαλιαδίτης Δημήτρης Αρβανίτης, ιδίως τώρα που «ναυάγησε» η περίπτωση ανάκαμψης του Αστέρα Αμαλιάδας!

Όλη η επικαιρότητα