Αιτωλοακαρνανία

Αιτωλοακαρνανία: Εξελίξεις για τη φονική ληστεία στο Χαλκιόπουλο – Το νέο στοιχείο από τα εγκληματολογικά

Ένα αγαπημένο ζευγάρι το οποίο για πολλές δεκαετίες πάλεψε με κακουχίες και πολλές ατυχίες ήταν οι ηλικιωμένοι που έπεσαν θύματα των αδίστακτων ληστών στο Χαλκιόπουλο της Αιτωλοακαρνανίας. 

Εξελίξεις σημειώνονται σε μία υπόθεση που τον περασμένο Ιανουάριο σόκαρε ολόκληρη τη χώρα, όταν δράστες εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένων στο Χαλκιόπουλο Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας. Τους φίμωσαν, τους έδεσαν και τους χτύπησαν για να τους ληστέψουν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 91χρονος Δημήτρης Μηλιώνης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του karvasaras.gr, έχουν γίνει γνωστά από τα εγκληματολογικά εργαστήρια τα αποτελέσματα του DNA που βρέθηκε στην οικία του ηλικιωμένου ζευγαριού και ανήκει στα θύματα.

Με λίγα λόγια, στο σημείο του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί DNA των κατηγορουμένων, δηλαδή του ανιψιού του ζευγαριού και των δύο γειτόνων τους, οι οποίοι προφυλακίστηκαν με κοινή γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας για τη φονική επίθεση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι από την πλευρά της υπεράσπισης των κατηγορουμένων έχει κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισής τους με αφορμή αυτή τη νέα, σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση.

Όλη η επικαιρότητα