Ποδόσφαιρο

Ακαδημία Κένταυρου Μαγούλας: Αυλαία στις δράσεις του Πράσινου Δικτύου

Οι διαδικτυακές δράσεις του Πράσινου Δικτύου, μέλος του οποίου είναι και η Ακαδημία του Κένταυρου Μαγούλας ολοκληρώνονται σήμερα μετά από τρεις μέρες γεμάτες εκπλήξεις

Η αρχή έγινε το περασμένοόπου τα παιδιά του Δικτύου συμμετείχαν σε παιχνίδι ερωτήσεων με θέμα τις γνώσεις τους γύρω από την Α ομάδα του Τριφυλλιού. Στο πλαίσιο της Πράσινης αυτής γιορτής, υπήρξαν σημαντικές εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά!

Εν συνεχεία την Κυριακή δυο μέλη του επιστημονικού προσωπικού της ΠΑΕ συνάντησαν γονείς από όλη την μεγάλη Πράσινη οικογένεια όπου απάντησαν σε ερωτήσεις τους σε καίρια θέματα διατροφής και ψυχολογίας. Πιο συγκεκριμένα το παρών έδωσαν ο Εργοφυσιολόγος/Διατροφολός της ΠΑΕ κ. Γιώργος Παπαδημητρίου και ο Ψυχολόγος της ΠΑΕ κ. Κώστας Κασταμονίτης.

Το φινάλε στον μεγάλο αυτό κύκλο δράσεων θα δοθεί σήμερα όπου όλα τα μέλη της Πράσινης οικογένειας (παιδιά, γονείς, υπεύθυνοι, επιστημονικό προσωπικό) θα συναντηθούν για να μοιραστούν ευχές για το νέο έτος και για τις γιορτινές μέρες που διανύουμε. Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν από αυτή την ιδιαίτερη μέρα!

Απώτερος στόχο της Πράσινης οικογένειας είναι να μοιράσει χαμόγελα στα παιδιά αλλά και γνώση!

Όλη η επικαιρότητα