ΕΠΣ Ηλείας

Ακαδημία Κένταυρου Μαγούλας: Εντάχθηκε στο δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού!

Με πια πολύ μεγάλη συνεργασία που ανοίγει νέους ορίζοντες τόσο στα νεαρά παιδιά που την στελεχώνουν, όσο και γενικά στο ηλειακό ποδόσφαιρο ολοκλήρωσε η Ακαδημία του Κένταυρου Μαγούλας της οποίας υπεύθυνος είναι ο Θοδωρής Βαγγόπουλος, που εντάχθηκε στο δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού.

Το δίκτυο των «πράσινων» σχολών απασχολεί παιδιά 5 – 15 ετών με δυναμική παρουσία σε όλη την Ελλάδα και προπονητές πιστοποιημένους από την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός.

Οι σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού είναι ένα Δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, καθώς και την Αμερική, που λειτουργεί υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι σύγχρονες μέθοδοι προπόνησης και o σχεδιασμός υπηρεσιών υψηλού επιπέδου καθορίζουν τον τρόπο λειτουργίας των Σχολών.

Αποστολή του δικτύου των PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS – ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθαι», της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού, ιδανικά και αξίες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Η προπόνηση και η αγωνιστική αξιολόγηση των αθλητών του Δικτύου πραγματοποιείται αυστηρά με επιστημονικές μεθόδους και οι πλέον ταλαντούχοι προωθούνται στα τμήματα υποδομής και στις αγωνιστικές ομάδες του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Η Πράσινη οικογένεια καλωσορίζει ένα νέο μέλος!
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού σε συνεργασία με την Sport Team, ανακοινώνουν τη έναρξη της συνεργασίας με τον σύλλογο “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ” στην περιοχή Μαγούλα Ωλένης του Δήμου Πύργου Ηλείας.
Η συνεργασία επισημοποιήθηκε μετά τη συνάντηση του Υπεύθυνου της Sport Team κ. Κώστα Αλάσσα με τον Υπεύθυνο της σχολής κ. Θοδωρή Βαγγόπουλο.
Η νέα Σχολή έχει ως έδρα της το Γήπεδο Μαγούλας και το τεχνικό team αυτής αποτελείται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες προπονητές.
Για επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω email στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και στο τηλέφωνο 6986916022 (Βαγγόπουλος Θεόδωρος)
Η οικογένεια του Πράσινου Δικτύου, μέσω της ένταξης νέου μέλους, δυναμώνει στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου και γενικότερα στην περιφέρεια της Πελοποννήσου!
Ευχόμαστε μια εποικοδομητική συνεργασία. Καλή επιτυχία στους μικρούς ποδοσφαιριστές, στη διοίκηση και στο τεχνικό team του νέου μέλους στην οικογένεια του Πράσινου Δικτύου!»

Παροχές του δικτύου σχολών παναθηναϊκού προς τους αθλητές της ακαδημίας

  • Ασφαλιστική κάλυψη (εντός αγωνιστικού χώρου και εκτός μία ώρα πριν και μία μετά από αγώνα ή προπόνηση) από την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ . Πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη έως το ποσό των 300 ευρώ ετησίως.
  • Οδοντιατρικός έλεγχος , δύο φορές το χρόνο σε συνεργαζόμενα ιατρικά κέντρα.
  • Καταχώρηση αθλητή στην πλατφόρμα αξιολόγησης της συνεργαζόμενης εταιρείας Sportsanalysis-Health &fitness Science. Ένας ειδικός ατομικός κωδικός εισόδου στην πλατφόρμα για τον κηδεμόνα του κάθε αθλητή να παρακολουθεί την εξέλιξη του.
  • Μέτρηση και αξιολόγηση φυσικών ικανοτήτων Η Sportsanalysis – Health & Fitness Science θα οργανώσει την διαμόρφωση ενός πλήρους ετήσιου πλάνου μετρήσεων. Με πρωτόκολλα μέτρησης που περιλαμβάνουν τη μέτρηση και αξιολόγηση των φυσικών ικανοτήτων που κύρια συμμετέχουν στο άθλημα του ποδοσφαίρου.
  • Προσωπική κάρτα αθλητή ΔΙΚΤΥΟΥ PSS με εκπτωτικές παροχές που περιλαμβάνει και την Δωρεάν είσοδο σε αγώνες της ΠΑΕ

 

Όλη η επικαιρότητα