ΕΠΣ Ηλείας

Ακαδημία Κενταύρου Μαγούλας: Συνεχίζει την ενημέρωση μέσω… Παναθηναϊκού!

Η εποικοδομητική Πράσινη εβδομάδα του Παναθηναϊκού γεμάτη με δράσεις για τις Σχολές του Δικτύου, μια εκ των οποίων είναι και η Ακαδημία του Κένταυρου Μαγούλας συνεχίζεται!

Η αρχή έγινε την περασμένη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, όπου οι Υπεύθυνοι και οι Τεχνικοί Διευθυντές των Πράσινων Σχολών είχαν την ευκαιρία να μάθουν τον τρόπο λειτουργίας και την φιλοσοφία που διέπει την Πράσινη Ακαδημία από τον Υπεύθυνο αυτής κ. Βαγγέλη Σάμιο καθώς επίσης στην συνέχεια ο Scouter αυτής κ. Γιώργος Μακρής ανέλυσε στους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και στον Θοδωρή Βαγγόπουλο, τον τρόπο επιλογής και αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο Πράσινο Δίκτυο.

Η συνέχεια των δράσεων που θα αφορούν τους προπονητές των Σχολών της Πράσινης οικογένειας θα δοθεί το διήμερο 4 & 5 Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα και ώρα 18:00 μ.μ. και για δυο ώρες οι προπονητές της Πράσινης Ακαδημίας κ.κ. Φώτης Παπαναγής, Αντρέας Ντρένοβα και Άγης Μερεμέτης θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν εξειδικευμένες προπονητικές μονάδες καθώς και ένα ολοκληρωμένο εβδομαδιαίο προπονητικό κύκλο για διάφορα ηλικιακά γκρουπ.

Εν συνεχεία αύριο και ώρα 11:00 π.μ. ο Γυμναστής της Ακαδημίας κ. Βαγγέλης Μπέκας θα αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο τα fun games μπορούν να ενταθχούν στις προπονητικές μονάδες της κάθε ηλκιακής ομάδας και την σκυτάλη θα λάβουν οι Προπονητές Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας κ.κ. Μπαρτζώκας & Θανόπουλος οι οποίοι θα αναλύσουν εξειδικευμένες προπονήσεις τερματοφυλάκων.

Απώτερος στόχο της Πράσινης οικογένειας παραμένει η εκπαίδευση των Σχολών σε σωστές και στέρεες βάσεις σε αυτό το δύσκολο διάστημα.

 

Όλη η επικαιρότητα