Αρκαδία

Αλέξανδρος Κανελλόπουλος: «Προχωράμε σε παρεμβάσεις, που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας»

Σε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των δημοτών αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Κανελλόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα (17/8/2020).

Αρχικά, ο Αντιδήμαρχος μίλησε για την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου τμήματος της κατασκευής νέων πεζοδρομίων προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και σημείωσε ότι απομένει ένα κομμάτι, από τις κατοικίες ως τα εξωτερικά ιατρεία, όπου υπάρχουν δένδρα και οι εργασίες εκεί θα ξεκινήσουν άμεσα.

Επιπλέον, ο κ. Κανελλόπουλος τόνισε ότι φωτίστηκε αυτό το κόμματι της πόλης, κάνοντας λόγο για εξαιρετικό αποτέλεσμα. «Καταφέραμε με αυτή την μικρή παρέμβαση να αναβαθμιστεί η συγκεκριμένη περιοχή η οποία μέχρι πρότινος ήταν στα σκοτάδια».

Για τις παρατηρήσεις των ΑΜΕΑ, είπε ότι σύντομα θα πέσει νέα άσφαλτος και θα λυθεί το πρόβλημα με τη διαφορά ύψους, στην πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία, υπογραμμίζοντας όμως ότι δεν πρόκειται για κακοτεχνία.

Στη συνέχεια, ο Αντιδήμαρχος μίλησε για τα έργα που θα συνεχιστούν στην οδό «Δαρειώτου» «μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει το κομμάτι που φτάνει στην οδό «Γρηγορίου Ε’»), αλλά και για τις νέες πεζοδρομήσεις που θα γίνουν με την υπογραφή της σύμβασης για το Open Mall.

O Αντιδήμαρχος επίσης αναφέρθηκε σε συνεννοήσεις που έχουν γίνει με τον ΟΤΕ και με όλες τις ΔΕΚΟ, προκειμένου να υπάρχει αναλυτικό πρόγραμμα εργασιών, ώστε να μην υπάρχουν εκσκαφές σε πρόσφατα ασφαλτοστρωμένους δρόμους.

Τέλος, για τα έργα στις παιδικές χαρές ανακοινώθηκε ότι αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες την επόμενη εβδομάδα και να τελειώσουν ως το τέλος Σεπτεμβρίου.

(Το βίντεο είναι από την Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης)

Όλη η επικαιρότητα