ΕΠΣ Ηλείας

Αλφειονίς Αλφειούσας: Επιστρέφει στα γήπεδα της Ηλείας!

Η Αλφειονίς Αλφειούσας  επιστρέφει στα γήπεδα της Ηλείας μετά από απουσία 2 χρόνων!  Το ποδόσφαιρο τμήμα του συλλόγου θα συμμετέχει στο νέο  πρωτάθλημα της Β κατηγορίας ΕΠΣ Ηλείας, με σκοπό να καθιερωθεί εκ νέου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ηλείας, με άλλη βέβαια φιλοσοφία, εγκαταλείποντας τις παθογένειες του παρελθόντος!

Η επιστροφή του  παλαίμαχου παίκτη του Πανηλειακού, και νυν προέδρου της τοπικής κοινότητας Αλφειούσας , Νίκου Δημόπουλου στα διοικητικά  δρώμενα του συλλόγου, αλλά και  του αιώνια πιστού στρατιώτη της ομάδας,  Κονταξή  Κωνσταντίνου στη θέση του Προέδρου,  αποτελεί εγγύηση για την σταθερότητα του συλλόγου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία  της, από την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Αλφειούσας, υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού,  και γνώστη της κατηγορίας, Τάσου Τσαντίλη.

Όσο αφορά το ρόστερ, ο σύλλογος ξεκίνησε από την αρχή, και  στόχος είναι η συμμετοχή των παιδιών της Αλφειούσας πρωτίστως σε αυτή την προσπάθεια,  μαζί βέβαια  με την εμπειρία και την καθοδήγηση των παλιών,  που επιστρέφουν στην ομάδα.

Στην «Πατρίς – Σπορ»  μίλησε ο επί χρόνια πρόεδρος της Αλφειονίδας, και ακούραστος εργάτης της του συλλόγου,  κ. Κώστας Κονταξής, για την νέα αυτή προσπάθεια.

«Η  επιστροφή  της ιστορικής Αλφειονίδας στα γήπεδα της Ηλείας ύστερα από δυο χρόνια αγωνιστικής απραξίας,  είναι γεγονός! Άλλωστε αυτό  ήταν,  και μια απαίτηση των νέων παιδιών της Αλφειούσας , αλλά και των παλιών παικτών της ομάδας, η οποία  βρήκε ανταπόκριση  και από το Τοπικό  Συμβούλιο της Κοινότητας Αλφειούσας, και ιδίως τον πρόεδρο μας και παλαίμαχο παίκτη του Πανηλειακού, αλλά και της Αλφειονίδας, Νίκο Δημόπουλο! Ο οποίος  όχι μόνο μας βοηθά  ως πρόεδρος της κοινότητας, αλλά συμμετέχει και στο Δ.Σ. της ομάδας! Θέλω να πιστεύω, πως με αργά  αλλά σταθερά βήματα, η Αλφειονίδα  θα προχωρήσει, δίνοντας έμφαση κυρίως στα ντόπια  παιδιά , και χωρίς τα σφάλματα… του παρελθόντος! Στόχος  μας  είναι να  αγκαλιάσει εκ νέου, και όπως  παλιά, ο κόσμος της Αλφειούσας τη νέα αυτή ομάδα, και  να  στηρίξει  την προσπάθειά μας με τον τρόπο του!  Εύχομαι με την ευκαιρία της έναρξης  του πρωταθλήματος σε λίγες ημέρες, καλή ποδοσφαιρική σεζόν, χωρίς  βία και  τραυματισμούς, αλλά  το βασικότερο όλων, υγεία και μακριά  από  την πανδημία των καιρών, τον Κορωναιό»!

Όλη η επικαιρότητα