Γ Εθνική

Αλ. Γαβριλόπουλος: «Θα είµαστε έτοιµοι στην πρεµιέρα»

«Έχουμε ισορροπήσει…, τα παιδιά δουλεύουν πολύ, και σε κάθε φιλικό εμφανιζόμαστε και καλύτεροι»

Πολύ καλή εμφάνιση, που συνοδεύτηκε με φιλική νίκη με 1 – 0 επί του Εθνικού Σκουλικάδου , πραγματοποίησε ο Αίαντας Γαστούνης στο Δημοτικό στάδιο της Ζακύνθου, την περασμένη Κυριακή, παίζοντας μάλιστα χωρίς τους Γ. Σταθάτο και Αν. Ρούνη, που φυλάχτηκαν προληπτικά.

Ο τεχνικός του Αίαντα Αλέξης Γαβριλόπουλος, σίγουρα έβγαλε αρκετά συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας στην οποία βρίσκεται η ομάδα του. Ο Αίαντας φάνηκε να βρίσκεται σε καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο από ότι οι νησιώτες.

Η «Πατρίς-Σπορ», ζήτησε τη γνώμη του τεχνικού του Αίαντα για το ματς της Ζακύνθου, για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας του Αίαντα, το ρόστερ και το πρωτάθλημα που αργεί. Ιδού τι απάντησε ο Γαστουναίος τεχνικός.

«Εγώ όπως ξέρετε ποτέ δεν στέκομε στα φιλικά προετοιμασίας και ιδίως στα αποτελέσματα αυτών. Βεβαίως και η νίκη μας μέσα στη Ζάκυνθο επί του Εθνικού Σκουλικάδου ήταν νίκη ψυχολογίας για τους παίκτες μου, όμως τα φιλικά γίνονται για να συμμετέχουν όλοι οι παίκτες. Αυτό βέβαια δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την πολύ καλή προσπάθεια των παικτών μου. Άλλωστε ο φετινός Αίας έχει πολλά νέα πρόσωπα, και είναι ένα κράμα παλιών και νέων παικτών που θέλει πολύ δουλειά για να «δέσει». Κάτι που θα γίνει μέσα από τις προπονήσεις και την σκληρή δουλειά που συνεχίζουμε, καθώς και τα φιλικά που έρχονται με δυνατούς αντιπάλους, όπως αυτό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τον Πανηλειακό. Πάντως σε καμία περίπτωση η εικόνα που έδειξε την Κυριακή στη Ζάκυνθο η ομάδα μου, δεν ήταν η εικόνα των πρώτων φιλικών προετοιμασίας. Έχουμε ισορροπήσει…, τα παιδιά δουλεύουν πολύ, και αυτό φαίνεται σε κάθε φιλικό. Το μόνο μας μειονέκτημα, ότι έχουμε μικρό ρόστερ, και παλεύουμε να πάρουμε παίκτες.

Ήδη ψάχνουμε για έναν ακόμα τερματοφύλακα, και κάποιους ακόμα παίκτες που χρειαζόμαστε, έτσι ώστε να έχουμε λύσεις, καθώς το πρωτάθλημα, όποτε κι αν αρχίσει, θα είναι ένας μαραθώνιος. Και εμείς πιστεύω όταν φτάσει εκείνη η ώρα, θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα.

Τέλος αναφερόμενος ο έμπειρος τεχνικός του Αίαντα στις συνεχόμενες αναβολές του πρωταθλήματος τόνισε: Από τη μια είναι κακό, γιατί κάθε φορά βγαίνουμε εκτός τροχιάς προγραμματισμού. Από την άλλη όμως θα έχουμε την ευκαιρία όλες οι ομάδες, μετά από μια τόσο μακρά αποχή από τα γήπεδα λόγω της πανδημίας, να προετοιμαστούμε καλύτερα, και οι παίκτες να βρουν τον εαυτό τους ακόμα περισσότερο, καθώς όλοι μας μετά την μακρά αποχή, και επιστρέφοντας στα γήπεδα, μοιάζαμε σαν «ψάρι στη στεριά».

Όλη η επικαιρότητα