Ηλεία

Αμαλιάδα: Έφυγε από τη ζωή ο Θεόδωρος Νικολακόπουλος, πατέρας του βουλευτή Ηλείας, Ανδρέα

Στο πένθος βύθισε την οικογένεια του Ηλείου βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Νικολακόπουλου η είδηση του θανάτου του πατέρα του, Θεόδωρου σε ηλικία 78 ετών.

Την είδηση έκανε γνωστή ο βουλευτής Ηλείας, με ανάρτηση του στο facebook, αποχαιρετώντας τον πατέρα του με μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία, και γράφοντας στην λεζάντα “Καλό Ταξίδι”.

Με τον γιο του Ανδρέα / Πηγή φωτογραφίας: facebook

Ο Θεόδωρος Νικολακόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, «χτυπημένος» από τον κορωνοϊό.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών, της Διονυσίας, που είναι αρχιτέκτονας, και του βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα.

Με καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο Λαντζοΐου, δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στην Αμαλιάδα, ως τουριστικός πράκτορας της Ολυμπιακής, διατηρώντας πρακτορείο στην πόλη.

Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν, και έδινε την δική του μάχη με τον κορωνοϊόυ, από την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στα παιδιά και στους οικείους του.

Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος για την απώλεια του πατέρα του

ΑΝΤΙΟ…

Από την πρώτη στιγμή ο ιός έδειξε το σκληρό του πρόσωπο. Είναι ένας ιός  που δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Δυστυχώς συνέβη και στη δική μου οικογένεια, προσβάλλοντας τον αγαπημένο μου πατέρα Θεόδωρο.

Επέλεξε μάλιστα, με έναν τραγικό συμβολισμό, να τον χτυπήσει την ημέρα που είχε προγραμματίσει τον εμβολιασμό του.

Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω  το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου για τη μεγάλη μάχη που έδωσαν και δίνουν καθημερινά για την αντιμετώπιση πολλών περιστατικών, συμπεριλαμβανομένου και του πατέρα μου.

Αυτές τις ώρες η ζεστασιά της αγάπης και της συμπαράστασης των φίλων είναι πάντοτε αναγκαία και πολύτιμη.  Προέχει όμως να διαφυλάξουμε όλοι την υγεία μας και να βγούμε νικητές, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στο κρίσιμο τελικό σημείο της μάχης.

Θέλω λοιπόν να παρακαλέσω όλους τους φίλους που θα ήθελαν να συμπαρασταθούν στη λύπη της οικογένειάς μου να μην το πράξουν με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει, προκειμένου να αποφύγουμε άλλη μια εστία μετάδοσης  σε μια περιοχή που είναι στο βαθύ κόκκινο.

Είναι βέβαιο ότι η αγάπη και η συμπαράσταση μπορεί να βρει άλλους τρόπους έκφρασης προσαρμοσμένους στην σημερινή δύσκολη κατάσταση έτσι ώστε σύντομα στο μέλλον να είμαστε υγιείς και να βρεθούμε από κοντά.

Εγώ και η οικογένειά μου σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Ο βουλευτής Ν.Δ. Ηλείας

Ανδρέας Νικολακόπουλος


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  Ήλιδας κ. Αντώνης Πατρινός  για το  θάνατο του πατέρα του Βουλευτή Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλου

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ  Ήλιδας κ. Αντώνιος Πατρινός, εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στον συνάδελφο  και  Βουλευτή Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλο, για την απώλεια του πατέρα του.

Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και στους οικείους του.

Αντώνης Πατρινός

Πρόεδρος Δ.Σ. Ήλιδας

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημ. Κωνσταντόπουλου για τον Θεόδωρο Νικολακόπουλο

Συλλυπητήριο μήνυμα κ. Γιάννη Λυμπέρη για το θάνατο του πατέρα του Βουλευτή Ηλείας, Ανδρέα Νικολακόπουλου

Ανδρέας Παπαδάκος: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Θεόδωρου Νικολακόπουλου

Όλη η επικαιρότητα